Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Yama |
Witam, mam pare pytań na temat Yamy. 1. Kiedy klub powstal 2. Kto jest jego włascicielem 3. Przy lokal konkuruje z innymi lokalami a jesli tak to poprzez co ( ceny, wyposażenie) 4. Jak kształtuje sie wiek klientów I inne informacje dotyczące funkcjonowania lokalu. Dodam, że pisze prace licencjacką na temat łomżyńskiego rynku usług rozrywkowych i wszelkie informacje na temat Yamy będą bardzo przydatne. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi ( rzecz jasna za te sensne )
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Yama |
|
jakie to malomiasteczkowe ile jeszcze tamatow o jamie, jakis spęd prowadzony przez jakiegos buraka a co tydzien temat o wielkim klubie smiac sie chce.
|
|
możesz napisać ze ten klub to zupełny niewypał.Nie wiem czy polowa osób ma ukończone 18 lat a co do jakości oferowanych usług cóż już na miejskim rynku sytuacja wygląda lepiej, chociaż tam nie podają zaczętej wódki z zerwaną akcyzą. Sugerowałbym zmianę tematu bo nie wróżę zbytnio sukcesu
|
|
wrew temu co nazwa wskazuje miejsce to nie ma zadnego zwazku z kawiarnio, a jakis napis mowiacy o restauracji... ktos tam cos jadl kiedykolwiek? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
To nie kawiarnia/restauracja/bar czy jak to się zwie tylko jeden wielki GOK okolicznych wiosek
|
|
ja znam kogoś kto jadł w "GOK-u" he
|
|
chipsy? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ja jadlem bliny z jamy.... i sa calkiem dobre ;)
|
|
''' pisze prace licencjacką na temat łomżyńskiego rynku usług rozrywkowych i wszelkie informacje na temat Yamy będą bardzo przydatne. ''''W łomży nie ma usług rozrywkowych chyba że na telefon. SMILE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |