czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Yama

Witam, mam pare pytań na temat Yamy.
1. Kiedy klub powstal
2. Kto jest jego włascicielem
3. Przy lokal konkuruje z innymi lokalami a jesli tak to poprzez co ( ceny, wyposażenie)
4. Jak kształtuje sie wiek klientów

I inne informacje dotyczące funkcjonowania lokalu.

Dodam, że pisze prace licencjacką na temat łomżyńskiego rynku usług rozrywkowych i wszelkie informacje na temat Yamy będą bardzo przydatne.

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi ( rzecz jasna za te sensne )

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Yama

Tu masz sekretna mape do informacji ;-)

jakie to malomiasteczkowe ile jeszcze tamatow o jamie, jakis spęd prowadzony przez jakiegos buraka a co tydzien temat o wielkim klubie smiac sie chce.

możesz napisać ze ten klub to zupełny niewypał.Nie wiem czy polowa osób ma ukończone 18 lat a co do jakości oferowanych usług cóż już na miejskim rynku sytuacja wygląda lepiej, chociaż tam nie podają zaczętej wódki z zerwaną akcyzą. Sugerowałbym zmianę tematu bo nie wróżę zbytnio sukcesu

wrew temu co nazwa wskazuje miejsce to nie ma zadnego zwazku z kawiarnio, a jakis napis mowiacy o restauracji... ktos tam cos jadl kiedykolwiek?

jedyny prawdziwy jasio :}

To nie kawiarnia/restauracja/bar czy jak to się zwie tylko jeden wielki GOK okolicznych wiosek

ja znam kogoś kto jadł w "GOK-u" he

chipsy?

jedyny prawdziwy jasio :}

ja jadlem bliny z jamy.... i sa calkiem dobre ;)

''' pisze prace licencjacką na temat łomżyńskiego rynku usług rozrywkowych i wszelkie informacje na temat Yamy będą bardzo przydatne. ''''W łomży nie ma usług rozrywkowych chyba że na telefon. SMILE

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org