Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pierwsze objawy ciąży |
Witam!! Mam takie nietypowe pytanie- jakie sa pierwsze objawy ciąży, może napiszecie jakie miały miejsce u Was i kiedy się pojawiły? Oczywiście interesuje mnie to z powodów wiadomych ;-)) czekam na wpisy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pierwsze objawy ciąży |
O wiele więcej informacji uzaskałabyś na innego typu forum nie tylko wypowiedzi dziewcząt ale i lekarzy-więc radziłabym poszukać w google
|
|
jestes glupia jak podeszwa od buta zakladajac ten temat na 4lomza jescze bardziej jestes tepa ze pytasz o to tutaj. tego na forach ogolnych jest masa.
|
|
Jak nie masz nic do powiedzenia to mnie nie obrażaj!!!!
|
|
Pierwszym objawem ciązy jest seks bez zabezpieczenia.:)
|
|
BIG_NJ! Masz kłopot. Lecz się z takich poglądów. To samo nie przechodzi. Chamstwem nie trzeba chwalić się publicznie.
|
|
- podstawowym objawem ciąży jest zatrzymanie krwawienia miesiączkowego, szczególnie u kobiet z regularnymi do tej pory cyklami, - częstsze oddawanie niż do tej pory moczu, - częste zawroty głowy i omdlenia, - zmiany łaknienia, tzn. brak lub nadmierny apetyt, - zaparcia, nudności, wymioty, zgaga, występują od około 6-8 tygodnia i zazwyczaj trwają do około 12-14 tygodnia ciąży, - zmiany samopoczucia, przede wszystkim jest to zwiększona wrażliwość czuciowa, zmęczenie, drażliwość, nadpobudliwość, - bolesność piersi występująca od około 6 tygodnia ciąży, - zmęczenie, zwiększenie potrzeby snu w czasie pierwszych tygodni ciąży, - kobiety palące odczuwają niechęć do palenia.
|
|
Dziękuję wszystkim którzy podeszli normalnie do sprawy. Czekam na kolejne wypowiedzi.
|
|
longslaw pisze co chce i mam to w dupie twoja teorie dla mnie mozesz na tym forum napisac czemu ci nie staje wali mnie to ładnie mowiac inni pisza jak pozbyc sie sraczki ty mozesz czemu ci nie staje
|
|
współczuje wpadki i mam dla Ciebie idiotko link :) http://www.ciaza-pierwsze-objawy.info/objawy-ciazy.html Znalazłem go w 5 sekund w google .
|
|
To nie wpadka tylko bardzo chciane dziecko DEBILU!!!
|
|
Mysle,ze nie jest to temat na forum.Mamy xxI wiek i nie nalezy pytac lecz poszukac w dostepnych zrodlach.
|
|
proste ale nie glupie puste idotki musza sie tu pchac i pytac. DO KSIĄŻEK PUSTAKI!!
|
|
wiesz co BIG_NJ z ciebie to PUSTAK do kwadratu!!! aż mi niedobrze!!!!
|
|
anias zawsze można kupić test ciążowy ;) objawy są różne u każdego organizmu inaczej, niektóre kobiety wcale nie mają żadnych nudności itp
|
|
Jednym z podstawowych objawów jest grzybica stóp,schizofrenia paranoidalna,oczopląs,rak odbytu,kretynizm oraz aborcja ! ! !Trzeba było kupić dobre gumy,a nie teraz ludziom duupy na forum zawracać :/Niedługo będą tematy: "Jak zbudować bombę atomową" i "Czy to,że mój penis jest krzywy to normalne??".Ludzie ogarnijcie się ! ! !Jak ty masz być matką to już współczuje dziecku.Taki mały Jasiu się ciebie spyta "Mamo,a skąd się biorą dzieci??" to ty mu odpowiesz "Nie mam czasu...weź na 4lomza napisz tam ci odpowiedzą." Módlta sie...
|
|
BIG_NJ nawołuję do pokoju! Ciąża to radosny okres, bez względu na to czy świadoma.
|
|
nietypowe pytanie? nietypowe pytanie brzmi...- jesteś moim tatusiem?
|
|
anias pomyliłaś fora. Tutaj spora część forumowiczów to zdebilowaciałe "wiem wszystko lepiej" typy. Sfrustrowani czymś, może niepowodzeniami w życiu, wyładowują się na kim popadnie... ciężko powiedzieć. To forum omijaj szerokim łukiem :) Tutaj już zostałaś oceniona, zanim cokolwiek o sobie napisałaś...no oprócz tego, że spodziewasz się dziecka. Znajdź w sieci jakieś forum tematyczne i tam zadaj interesujące Ciebie pytania. Szkoda tutaj Twojego czasu i nerwów. Ja niestety nie mam kwalifikacji aby odpowiedzieć na Twoje pytania, ale gratuluję przyszłej pociechy :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
anias zanim wystąpią pierwsze objawy możesz zrobić test ewentualnie pójść do lekarza. Wtedy dowiesz się czy jesteś w ciąży czy nie... Nie wiem po co czekać na objawy... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
skoro jest to takie bardzo chciane dziecko... to do kurwy nędzy dziewczyno rozwaga nakazuje trochę języka zasięgnąć przed "robotą"... Właśnie za to kocham te forum... Zawsze kiedy mam hujowy dzień i nic nie idzie tak jak powinno- odpalam sobie 4lomza.pl i nie ma bata- poprostu mus- żeby ktoś dojebał takim tematem :D Ludzie co wy macie w głowach?! *****... ręce się wyginają :D
|
|
BIG_NJ, Jahwe Nie wiem czy swoimi wypowiedziami chcieliscie ukazac Wasz jakze "wysoki" poziom kultury,czy tez popisac sie doswiadczeniami jakie mieliscie w trakcie ciazy :-/ , ale lepiej dla Was byscie nie wchodzili na temat, w ktorym mozecie jedynie wysnowac przypuszczenia(chyba ze sie myle) , a do tego obrazac ewentualna przyszla matke i jej dziecko... luna Suche informacje zapewne anias spokojnie moze opisac bez poszukiwania w tym jakze "madrym" otoczeniu jakim jest Internet... anias Jesli chodzi o testy ciazowe to ja robilam 3y kiedy podejrzewalam ze jestem w ciazy i tylko na jednym byla lekka druga kreska (byl to drugi test, trzeci nie wykazal). U mnie ciaze potwierdzila mi kilkudniowy pobyt w Szpitalu gdzie byl badany poziom HCG, ktory z dnia na dzien powinien znacznie rosnac. Ja jednak sama wczesniej podejrzewalam ciaze ale tylko ze wzgledu na to ze bolal mnie dol brzucha, odruchow wymiotnych nie bylo, a jedynie do bolu brzucha doszedl bol piersi... Co do krwawienia miesiaczkowego to ja mialam krwawienie miesiaczkowe jak juz bylam w ciazy, ale bylo mniej obfite i krotsze. Z kolei moja mama miala krwawienia do 4 czy 5go miesiaca. Wszystko w porzadku z dzidzia bylo. Jesli naprawde podejrzewasz, ze mozesz byc w ciazy to napewno pamietasz o tym by przyjmowac kwas foliowy. Tak samo jesli przygotowujesz sie do zajscia w ciaze. Serdecznie pozdrawiam i 3mam kciuki by sie udalo :-) Ps. Napisz czy fasolka jest czy nie ? magia_2
|
|
Durna pała , pierwsze objawy ciąży hahahahaha , lepiej zbieraj na korki dla dzieciaka , bo jak odziedziczy geny po mamusi to może mieć trudności w szkole .
|
|
morze i fora pomylila, ale po tysiackroc wole takie niz wienkszosc innych tematuw jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
mogą pojawić się nieswosite dla Ciebie zachowania organizmu np. niechęć do produktów, które uwielbiasz; senność - ponoć kobiety w początkowej fazie ciązy marzą tylko o śnie ;) Acz nie jest to regułą :) Pozdrawiam!
|
|
Pierwszym objawem ciąży jest plemnik
|
|
Brak okresu,mdłości,senność,zmęczenie..Ciąża dzieli się na trzy trymestry i w każdym są inne "doznania"..Jeśli ciąża jest "chciana" to jest to naprawdę wspaniały stan :) Jeśli jesteś w ciąży - to gratuluję :)
|
|
myślę że Twoją niepewność rozwieje test ciążowy. Gratuluję mamusiu kuła
|
|
kup sobie test i po sprawie
|
|
Krew ich zalewa że to nie oni zrobili tylko ktoś z konkurencji, ot to.
|
|
magia_2 ...zawsze wie lepiej... Módlta sie...
|
|
Wiesz co, anias? Zwykle nie jade ludziom, ktorych nie znam, ale w tym wypadku musze, bo nie rozumiem jak kobieta w wieku rozrodczym moze nie wiedziec jakie sa objawy ciazy! Nie masz matki, kolezanki, nie uczylas sie biologii?? Nawet niektorzy faceci potrafiliby Ci na to pytanie odpowiedziec... Jeeejq
|
|
Pewnie intelektem nie grzeszy tak jak ciałem ;P Módlta sie...
|
|
hehe nie bylo mnie torche na tym forum ale widze nic is enie zminilo milion miliardow zbednych tematow , wszyscy sie jada :D Who's Your daddy?!!!
|
|
Współczuję takim idiotom jak wy!!!! No ale skoro wolicie dyskusje na temat papieru toaletowego, sraczki i innych kretyństw to świadczy tylko o Was!!! I jeżeli ktoś tu nie grzeszy intelektrm to nie ja tylko WY KRETYNI!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |