wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łyżworolki

W najbliższym czasie planuję zakup łyżworolek. Będą mi służyły do jazdy rekreacyjnej po nawierzchni asfaltowej ale czasem także na kostce brukowej. Chciałbym żeby długo mi posłużyły. Czym kierować się przy ich kupnie? Jakie kółka i łożyska polecacie by jeździło się szybko, cicho i komfortowo? Które zapięcia są lepsze, klamry czy sznurowadła? Może polecacie jakieś konkretne modele i sklepy w Łomży? Czy mogę liczyć na gwarancję?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łyżworolki

up

Człowieku kup za 100zl zwykłe rolki i się ciesz.Jak dla rekreacji to lepsze niepotrzebne.

Módlta sie...

Miałem kiedyś zwykłe to szybko pościerały się kółka i posypały łożyska.

Jak masz kasę to odpier.dol sobie zaje.biste rolki za 600zł i dup.y ludziom nie zawracaj na forum.

Módlta sie...

Nie musisz czytać i odpowiadać bo zbyt mądrych odpowiedzi i tak po tobie bym się nie spodziewał. Jak ktoś nie ma czasu na forumowe zawracanie głowy (w twoim przypadku głowa=****) to po prostu nie czyta i nie odpowiada gdy nie ma nic mądrego do powiedzenia. 600zł to dla mnie za dużo a za 100 to chyba widziałeś w tej piątej znienawidzonej przez ciebie biedronce w ktorej i tak jesteś stałym bywalcem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org