Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Partner biznesowy |
Pilnie szukam partnera biznesowego.Postaram się jak najbardziej treściwie streścić moją propozycję.Pomysł jest bardzo ciekawy i przyszłościowy,a ryzyko że biznes nie wypali wynosi 5% (opinia experta jednego z portali aniołów biznesu).Chodzi o pośrednictwo handlowe w internecie.Portal ma na celu skupienie dużej rzeszy użytkowników którymi są sprzedawcy hurtowi i importerzy.Jego celem jest udostępnianie kontaktów handlowych,na początku w polsce,z czasem za granicą.Na start potrzebuję małej kwoty.Oceniony przez tego experta początkowy zysk wynosi około 15000zł.Z potencjalnym inwestorem podpisuję deklarację wekslową albo kontrakt do części dochodu.Szukam tez osób do zatrudnienia które pomogą w prowadzeniu portalu.Kontakt: mmodzelewski11@wp.pl , gg:12820798
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Partner biznesowy |
Osoba ta jest niepoważna i na pewno bardzo ktoś by ryzykował wchodząc do tego biznesu, ubiegała się o pożyczkę na serwisie kokos.pl bez rezultatu Link do aukcji: https://kokos.pl/aukcje.php?id=12797 Jest pyskata i wulgarna, nie jest w stanie przedstawić REGONU swojej firmy. cytaty z aukcji "kissfan18 2009-03-22 01:40:34 Sam się ku*wa ogarnij.Nie mam zamiaru ci podawać regonu bo ty tak chcesz.Masz tyle innych opcji sprawdzenia.Wcale nie mam obowiązku ci go podawać a jak chcesz pożyczać to pożyczaj a nie srasz mi cioto na aukcji" "kissfan18 2009-03-22 01:43:48 Co to wogóle jest za serwis?Tak go polecają,tak chwalą że aukcje kończą się w szybkim czasie,że taka sprawność i pewność.Gó*no prawda.Tylko straciłem pieniądze,nerwy i czas na rejestrację.Nie wiem co wy ode mnie chcecie.Nigdy nie było mnie w BIKu,zarabiam 2500-3000zł miesięcznie a chcę pożyczyć 500 i nic?ŻAL"
|
|
Re: Partner biznesowy |
Dobry "biznesman" o 500 pln`ów dziaduje, a jak dostaje koło ratunkowe to odwdzięcza się inwektywami. Ale życzę Mu powodzenia w dalszych przedsięwzięciach , ten pomysł na biznes jest wtórny znam 7 takich serwisów z czego 5 dało sobie spokój i się nie rozwija od chińskich przez polskie ... dla mnie to znak ze szkoda zawracania dupy !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |