Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wandale |
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090325/REG20/924985313 jak bym zlapal to bym nogi z tylka powyrywal ale nawet jesli policja dojdzie kto byl sprawca tego wszystkiego dostanie jakas smieszna kare wedlug mnie kara dla takiej gownazeri powinna byc taka ze jesli zrobil szkode na 600zl oddaje X10 czyli 6000 plus kara w postaci bezplatnej pracy przez miesiac czasu przy machaniu lopata moze wtedy cos to tych glupich lbow by doszlo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wandale |
mi sie wydaje ze te kary guwno dadza bo ich poprostu nie zaplaca najlepszy sposob to dobry wpierdol Who's Your daddy?!!!
|
|
Lepiej jak już coś to ręce powyrywać ,nie będą mieli czym demolować . To jakbyś złapał to wyrwij ręce i język przy okazji ,żeby zeznań nie mógł złożyć .
|
|
Na całe szczęście takich odważnych mamy tylko na forum w rzeczywistości byście udawali że nie widzicie lub zmykali z podkulonym ogonem- życie to nie gra na Xboxie ;)
|
|
CZECZENI i wszystko jasne
|
|
ani wpierd... ani co, bo szkoda sobie rak brudzic takimi scierwami, najlepsza stara metoda jak swiat czyli ciezkie roboty w kamieniolomach!!!! Fiku
|
|
nie ma komu uspokoić gówniarzy kozacy w więziniu a gówniarze się rozpanoszyli
|
|
, nie wiem czy nikt nie słyszał tych wandali a może to zrobili żółwie ninja , jak idzie banda wyrzutków to dra puchy aż wątroby widać ze tez nikt nie zadzwonił po policje
|
|
Na starym rynku powinna stać gilotyna to by zalatwiło sprawe
|
|
Sami róbmy porządek , jak będziemy światkami wandalizmu , to łapiemy gówniarza i obcinamy mu jaja . Na policje nie pójdzie , bo nie powie za co mu się dostało .
|
|
hahaha ok to jak teraz spotkam jakiegos typa co gada piskliwym głosem to bede wiedział ze mam mu poprawic :)
|
|
W sobote czy w niedziele widzialem na przystanku przy rondzie dzieci(10-14lat) z duzym kamieniem ktory rzucali,faktu samego bicia szyb nie widzialem,wygladali mi na dzieci z domu dziecka(bo jaki normalny rodzic pusci dziecko o godz.21 w deszcze na miasto).Myslalem nawet zeby zadzwonic na policje,ale nie chce miec ciagania i boje sie zeby mi czegos nie zdemolowali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |