Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozrywka w Łomży?! |
Istnieje wogóle coś takiego? Mi wydaje sie że to miasto zamiera powoli jejejejeje:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozrywka w Łomży?! |
... nawet nie zamiera powoli - zawsze tak bylo, moze ten nowy klub Amnesiamaxxx cos szarpnie, zobaczymy
|
|
wyjątkowy koncert akustyczny - Grzegorza Kupczyka. Występ odbędzie się 22.04.2009 (środa), o godz. 19.00, w restauracji „Retro”, ul. Nowogrodzka 157. Grzegorz Kupczyk to legendarny polskie wokalista - gitarzysta, który decydował o kształcie polskiego rocka przez ostatnie 30 lat. Współpracował z takimi zespołami jak: ,Turbo'', ,,NON IRON'', ,,CETI'', swoim klasycznym rockowym brzmieniem wokalu, zachwyca do dziś. Rezerwacje - bilety: Regionalny Ośrodek Kultury w Łomży www.rok4lomza.pl
|
|
rozrywka to te forum hehe nic innego nie ma
|
|
Idz pograc w pilke. :)
|
|
poczytaj książkę - to fajna rozrywka, przy okazji wzbogacisz swoja wiedzę i wiele rzeczy będziesz potrafił logicznie wytłumaczyc
|
|
Właśnie Ci co Twierdzą, że zamiera życie w Łomży muszą się zastanowić czy aby to oni nie zamierają w swoim nieróbstwie - obwieszczam wszem i wobec, że już dawno skończyły się czasy pt. "dajcie". Czas zacząć myśleć co ja dziś zrobię żeby mieć fajny dzień - można w Łomży naprawdę wiele, tylko jak komuś fantazji brakuje to narzeka, że mało kasy albo że nikt mu nie zaproponował nic fajnego. Gratuluje co niektórym pomysłu - tzn. siedzieć i czekać aż ktoś zapuka i zaprosi nas na imprezę. Życzę w takim układzie miłego siedzenia na kanapie i oglądania wielce kontrowersyjnej telewizji. Może by tak wziąść życie w swoje ręce i ruszyć swoje "cztery litery" kochani łomżyniacy.
|
|
Cytat: Pięknie powiedziane!!!Zgadzam sie w 100%
|
|
W Łomży są rozrywki ,ale spokojnie mogło by być ich więcej . Ale mamy takich polityków a nie innych i jest **** .
|
|
Tylko sie napić!:P I to najlepiej od poniedziałku:D
|
|
biedronki i hardkorowi ochroniarze buahahhaha Pomysłowo.
|
|
Edukacja! |
Poznawać świat nie tylko przez forum!
|
|
Istnieje, trzeba tylko chcieć wyjść z czterech ścian i sprzed komputera, jak to juz ktoś zauważył. Dzieje się sporo i każdy znajdzie coś dla siebie, zarówno jeśli mówimy o kulturze wysokiej, jak i masowej :) Propozycje: Filharmonia (2 kwietnia - koncert gospel, 16. i 30 kwietnia kolejne koncerty), Galeria Sztuki Współczesnej (wystawa W.W. Tyc), ROK (29 marca - kiermasz wielkanocny, 22 kwietnia - koncert akustyczny G. Kupczyk, taniec, plastyka, itd.), MDK - DŚT (taniec, plastyka, koncerty) Galeria Pod Arkadami (fotografia, klub poezji) Galeria N (malarstwo) Biblioteka Miejska (23 marca D. Odija - spotkanie aut., pod koniec każdego miesiąca Dyskusyjny Klub Książki) itd., itp. Jest w czym wybierać! Chyba, że dla kogoś rozrywka to budka z piwem, to sorry! Czytajcie plakaty, reklamy w internecie, trochę chęci wyszukania czegoś dla siebie! Samo nic się nie dokona, trzeba działać! :)
|
|
mrtomi ruszy amnesia ruszy już buce 2mx2m z widłami tylko zacierają ręce że jest nowy klub będzie dużo małolatów będzie gdzie się naćpać i kogo napierdalać. jak dresów nie wpuszczą to będzie ok ja jak w łomży chce się rozerwać to sdobie ze znajomymi organizujemy domówkę i impreza przebiega tak jak ja tego chce i nie muszę się oglądać czy zaraz ja albo moja dziewczyna nie dostaniemy szklanką łeb, jest przede wszystkim bezpiecznie
|
|
Nie no Beth, ewidentnie podałaś przykłady rozrywki w Twoim wykonaniu. Nie to żebym miał coś do Twoich zainteresowań, ale tam jest wszystko do siebie podobne, - filharmonia, koncert akustyczny,, plastyka, fotografia, kiermasz wielkanocny i najlepsze- klub poezji i dyskusyjny klub książki. Przecież żeby to wszystko ogarnąć, to trzeba w tym od małego siedzieć. Widać też po Twoim poście, że Ci co dla nich piwko jest rozrywką, to dla Ciebie druga klasa, ale jeżeli chodzi np. o mnie, to wolę ze znajomymi iść do jakiegoś lokalu, coś zjeść, pograć w bilarda czy w lotki, wypić piwko czy drinka i się z ludźmi pośmiać, a jak bym ich zabrał do klubu poezji czy dyskusję o książkach, to by ten wypad mi do końca życia wypominali.
|
|
lomza23 - to nie jest rozrywka w moim wykonaniu, ale moje zainteresowania :) też lubię piwko ze znajomymi wypić, ale to nie jest wszystko na co mnie stać. Poza tym rozrywka przez różne osoby jest wielorako pojmowana! :) Kiedy chcę się pośmiać i powygłupiać spotykam się ze znajomymi, a kiedy chcę doznań artystycznych wybieram się na tego typu imprezy wyżej wymienione! Nie mów mi też, że od małego trzeba w tym siedzieć, bez przesady! Człowiek wrażliwy, ciekawy świata i ludzi czy też chcący się ukulturalnić, powinien czasem wybrać sie na koncert Filharmonii czy ciekawą wystawę, o czytaniu książek (!) nie wspominając! i nie mów mi, że to wszystko do siebie podobne, bo różnice są ogromne! Co najważniejsze: nie dzielę ludzi na żadne klasy! Pozdrawiam - bez wyjątku i podziałów klasowych - wszystkich forumowiczów! :))
|
|
Można jeszcze pójść do kina - czasami warto :) Karaoke, jak ktoś lubi, bilard - wystarczy się rozejrzeć.
|
|
do kina pfff jak tam wchodze to sie normalnie zygac chce podobno w ktorejs galerii ma byc nowe czyli doczekamy sie za kolejne milion lat... Who's Your daddy?!!!
|
|
nie doczekasz sie bo za 10 lat lomza bendzie juz miala 10tys mieszkancow, a za 20 kolo 5. wienc do takiego malego miasteczka nikt nie bedzie pchal super wypasnego kina, gdzie 99% ludzi i tak siedzi w torrentach. A ci co najbardziej cho tego kina, badz rozrywek to jeszcze rzyje z utrzymania rodzicuw, i placzo jak nie dostana 30zl na kino. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |