poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kamery w szkole ?

Dowiedziałem sie ża majo byc kamery w Łomżyńskich szkołach ! a pierwszą szkoła ktura bedzie miała (Big Brother) to PG1 znaczy moja szkoła ;] ledwo co jeden sgmęnt szkoły wyręmontowali ,to juz kamery chcą ! i ile ma być tych kamer 5,6, a moze 7 ? to i tak nic nie da ;( a jeszcze mnie czekają dwa lata w tej szkole ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kamery w szkole ?

Jak czytam Twoje posty,to mam wrażenie,że to jednak będzie więcej niż dwa lata...

grabos nie jestes odosobniony w swoim odczuciu

News

15 lat? nie przesadzasz deczko dziecko drogie?

buahahahaha, a nawet mwuahahahaha

no cóż, wygląda na to ze chłopak wziął sobie do głowy nasze rady i teraz wciska ogonki wszędzie gdzie się da.

Bossko.. komedyja.. lepsze niz dżołmonster z rana :)

pozdrawiam ... pozdrawiam

młody nie przerywaj, dawaj dawaj... bedzie dobrze... :)

pozdrawiam..
trooynik niekoniecznie sieciowy c3po

co nie złe etam ma wasze posty głeboko w ***** puscie se muzyke bym wam dał tytuł chyba to jak zdobyc cały swiat to dla was ta piosenka !

buehehehehehe.... ale komedia :))))))))))

KOMEDIE CHCESZ TO IDZ SE NA KLAN CZY JAK TAM I SIE PODNIECAJ I NAKREC TO ! WTEDY BEDZIE KOMEDIA ;)

Nakręcił to ja bym z chęcią ciebie... w betoniarce na wstecznych obrotach.

dlaczego zawyżyłeś swój wiek w nicku?

Ale cyrk , jaka dyskusja , ha,ha ha!!

Powinien zmienić nick na nienormalny(=niedorozwnięty), bo to wynika z jego postów...

hehe

gilu a ty co ty tu robisz ?

Jak ja sie nie myle to ty masz 14 lat uczysz sie w pg1 w 2 klasie ...Kamil ...
GILU TO TY ?

~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~

u mnie w szkole są kamery! I z jednej sterony to dobre a z drugiej złe:) Dla mnie złe bo jak sie spuźnai mto wszysto kamerka widzi:)
A wszystko stało sie przez to ze w szkole obcy pobili na cholu jakiegos chłopaka! Teraz sie to juz nie zdarza! Pozdrowienia

I bardzo dobrze ze ktos zrobi porzadek. Malo tego przed kazda szkla powinni stac ochroniarze. Przeciez w tej chwili moze tam wejsc kazdy ko tylko sobie tego zapragnie.

Niestety ja nie mam cztrenastu pare łądnych latek na karku wiecej ;P. ~Ziomek~ pomyliłeś mnie z kimś...

"co nie złe etam ma wasze posty głeboko w ***** puscie se muzyke bym wam dał tytuł chyba to jak zdobyc cały swiat to dla was ta piosenka !"

Konia z rzędem temu, kto to zrozumie.

A gdzie ty się uczysz eVe-liNKa..17^?

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

GILU to sorki Bo umnie w Szkole jest Gilu i Myślałem Że to ON :)

Zawsze musi być lokalny, tymczasowy POKEMON na forum. Ma on swoje 5 minut, a póżniej znika i nikt o nim nie pamięta :))

Swoją drogą młody człowieku, to co ci się nie podoba w kamerach w szkole?? Pytanie za 100 punktów.

TY PIETNASTOLATEK WES TY SIE NA LINE TARGNIJ!!!

DLA CIEBIE TO CHYBA NAJBARDZIEJ OPTYMALNE ROZWIAZANIE!!!

BO JAK CIEBIE CZYTAM TO JESCZE BARDZIEJ SIE UTWIERDZAM ZA PRAWEM DO ABORCJI I ZA SLEKCJA MIEDZY LUDZKA I UNICESTWIANIEM SLABYCH OSOBNIKOW

papa buziaczki czesc i kopa ci na glowe (_!_)

................aaaj :)

siemasz koleś! (trauma).
... wiecie co? Ja bym w ogóle proponował,żeby se małolat nicka zmienił np. na...
...Enigma! ...szyfrowanie wiadomości opanował do perfekcji! hehe

^PoJeB@nY^15LaTkU^: w Twojej szkole mogą zamontować nawet 1000 kamer, ale jeśli większość uczących się tam ludzi jest na Twoim poziomie umysłowym, to i tak nic to nie da. Ciekaw jestem, kto tak silnie (a zarazem nieudolnie) wpływa na Wasze niedorozwinięte umysły... Może Michał Wiśniewski?

Pozdrawiam

Możliwe to jego idol :D

A tak nawiasem To w jakiej szkole majo zamątować te Kamerki >?

~ZioMeK~, czytaj ze zrozumieniem.

Matyjasz a ucze się w ekonomiku:) Mam nadzieje, że jeszcze 3lata dociągne w tej szkole:)

"sgmęnt szkoły wyręmontowali "

"ęn, ęm"- ja bym te nowoczesne polaczenia nazwala asekuracją ortograficzną;)
Cholera! Przeciez to ciezko nawet wymowic:P

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Oj Evaa, trzeba się będzie kiedyś przyzwyczaić... :D Niedługo wiekszość uczniów będzie miała orzeczenia o wszystkim na 'dys..' i nowa ortografia zaleje cały świat...

Szkoda tylko ludzi, którzy nie udają, ciężko pracują nad swoimi dysfunkcjami, a i tak w końcu zostaną zaszeregowani razem z tymi wszystkimi nieudacznikami, którym zwyczajnie nie chce się uczyć, a rodzice biegają od jednej poradni do drugiej, co by dziecko jeszcze więcej orzeczeń miało... CHORE

pozdr.
Kasia

A tak przy okazji, nie zauważyłaś, że od kiedy wszyscy zaczęli naskakiwać na nich ze te 'bendo' 'pójdo' 'zrobio', cały czas wciskają gdzieś 'ę' i 'ą'. Nie zrozumieli dzieciaczki o co tak naprawdę chodzi. I tak mamy kwiatki typu "sgmęnt szkoły wyręmontowali"

Komedia

I bardzo dobrze ze maja byc kamery w szkole! Jako nauczyciel w pelni popieram! Zwiekszy sie bezpieczenstwo uczniow oraz kontrola nad nimi bo to co sie teraz dzieje w szkolach przechodzi czesto ludzkie pojecie. Ja wiem ze mlodym ludziom moze sie nie podobac to ze wychowawcy chca miec nad nimi kontrole ale niestety wspolczesna mlodziez czesto zachowuje sie tak jakby im matka natura poskapila rozumu a w takim wypadku wybaczcie drogie dzieci ale musicie polegac na rozumie osob ktore go posiadaja.
Poza tym protesty na forum nic tu nie zmienia. Przetarg na zrealizowanie systemu kamer jest juz rozpisany na 22 pazdziernika a ten kto go wygra do 22 listopada ma wykonac zamowienie. Amen!

Eee czyzby moja radykalna wypowiedz zakonczyla ten watek? ;) Ale lipa no niech ktos chociaz sprobuje mnie przekonac ze kamery sa niepotrzebne.. ja chetnie z kims podyskutuje :)

Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.

może być :D

kamery??? a od czego są nauczyciele w szkołach????? kolejny chory pomysł wydawania kasy

Re:divaio
Podążając Twym tokiem myślenia zgłaszam propozycję, aby nauczyciele przestali prowadzić lekcje, po to aby inwigilować wszystkich i wszystko na terenie szkoły. No bo naprawdę, jak się ma takie zasoby śledcze w dodatku dyspozycyjne, to po co wydawać kasę na monitoring. Bo to wszystko przez to, że szkoły nie mają menedżerów i potem właśnie w taki głupi sposób wydają pieniądze.

Nie pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org