Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MC KEBAB |
mam pytanko do wszystkich co to za MC KEBAB powstal w łomży?? byl tam ktos?? jak tam cenowo jest??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MC KEBAB |
a gdzie to jest?
|
|
Fajny 1-szy post strażaka. :) Założyciel lokalu, znajomy, czy rzeczywiście zainteresowany? Jak myślicie? ;)
|
|
nie ma co chwalic .obczepili neonami plus a minus to brak parkingu i te schody strome jak drabina;/ współczuje ludziom po paru głębszych hehe bigi2004
|
|
aaaaaa na jakiej ulicy on jest>???????????????
|
|
wlasnie jadł ktoś już? na przeciw statka...
|
|
Z tego co mi widaomo to otwierają go dopiero pod koniec miesiąca ...
|
|
I tak najsmaczniejszy przy dworcu PKS. Stawiam na wypróbowane miejsca. szkoda zdrowia i kasy na eksperymentowanie.
|
|
co wy ludzie jecie jakieś świństwa nawet nie wiecie z czego jest to mięso w kebebie fuu.......... xxxxx21
|
|
Tam miała być żabka ale niema i robią mc kebab ,jeszcze nie otwarty:D Pomysłowo.
|
|
Przy dworcu jest świński. Może i dobry , jeżeli ktoś nie spróbował oryginału. W Łomży i okolicy nie ma dobrych.
|
|
jak juz to zainteresowany... a xxxxx21 putal/a co jest w kebabie... w prawdziwym kebabie znajduje sie mieso baranina czyli mieso i KEBAB BAR kolo dworca pksu jest wlanie ona uzywana z domieszka wieprzowiny '
|
|
jeszcze nie otwarty a tu juz widac glosy ze niedobry. fajnie ze sie cos otwiera, wzrasta konkurencja, wiekszy wybor dla nas konsumentow.
|
|
na dworcy i tak najlepsze
|
|
widzę po wyglądzie neonów że ktoś zrobił kebab na podobieństwo olsztyńskiego.jeszcze żeby tak smakował to by było super.
|
|
znaczy ze bedzie "jedyny taki kebab w miescie" ??
|
|
sie okaże jak otworzą.na pewno nie ten sam ale mam nadzieję że będzie porównywalny do olsztynskiego ;)
|
|
A gdzie to się w ogóle znajduje?
|
|
jakbyś przeczytał wszystkie posty na ten temat to byś wiedział....... czy to takie trudne?
|
|
Autor: M@ster (---.elomza.pl) Data: 12-11-08 09:39 jakbyś przeczytał wszystkie posty na ten temat to byś wiedział....... czy to takie trudne? Nie bądź taki do przodu. Czy wg ciebie to jest określenie miejsca tego kebaba? ------------- Autor: zenuak (---.lom.vectranet.pl) Data: 09-11-08 00:14 wlasnie jadł ktoś już? <b>na przeciw statka... ------------ To gratuluje bo nie każdy wie co to statek
|
|
na dworcu to moze kiedys byl dobry,ale nie teraz.jak cos to w Ostrolece jest super Kebab przy kupcu,sos,miesa itd.palce lizac
|
|
b o s k o by było jakby te kebaby smakowały jak olsztyńskie :D nigdzie indziej nie jadłam lepszych niż w Olsztynie mmmmmmmmmm :D
|
|
tylko żeby ten łomżyński był czynny przynajmniej do 24.by było luks.
|
|
Co z tym kebabem?Czynny już? widziałem dzisiaj jakieś tam neony już się chwile świeciły... i coś tam na górze się działo...
|
|
ludzie ludziska a gdzie wy w tym Olsztynie takie dobre kekaby jecie ? Ja kiedys raczyłem sie na dworcu w tym takim 2 piętrowym lokalu ( co windą zamówienia podają :) ) to był tak obrzydliwy że szok lepszy to nawet w Doner Kebab u nas jest ;-) a co do tego na dworcu to ja tam lubie czasem zjesc raz lepszy raz gorszy ale i tak w Łomzy lepszego kebabu i lepszej obsługi nie bedzie :) Pozdrawiam Gorąco Tą Czarnulke hehe ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
człowieku co Ty myślisz że w Olsztynie jeden kebab jest?trzeba wiedzieć gdzie pójść ;P w Łomży nie ma dobrego kebabu.jak na razie.
|
|
w olsztynie dobry kebab jest w lokalu "najlepszy kebab w miescie " czy jakos tak ;)
|
|
dokładnie jak pisze zenuak.tylko ja polecam ten na pieczewie w tzw domku smerfów bo ten w centrum mimo iż jest to ten sam kebab to smakuje z deczka inaczej ;P
|
|
kto zainteresowany może się wybrać ,dziś otwarcie . Łomżyński może nie będzie otwarty 24h ,ale właścicielka mówiła że do ostatniego klienta. Pozostaje się wybrać ,sprawdzić i ocenić. A póżniej podzielić się na forum wrażeniami. SMACZNEGO!Ja się wybiaram w niedzielę.
|
|
dzieki za info, na pewno wpadne ;)
|
|
Dla mnie najlepszy jest na dworcu w tym budynku koło "butiku", byłam w tym "MC Kebab" i wcale mi tam nie smakował takie jest moje zdanie.
|
|
jest tam jakis telefon? jak z dowozem i co tam ciekawega maja w menu oprocz bulki?
|
|
Veni,Vidi,Vici:D Właśnie przed chwila wróciłem z Mc kebaba! A wiec zaczne po kolei: Wchodzę wystrój przecietny(zaleciało mi elita,kufelkiem itp.)no ale okej wchodzę dalej,nagle szast prast dziewczyny bajerujace dwoch szczupłych młodych mężczyzn z tradzikeim na twarzy wskoczyły za ladę za nia jakaś starsza Pani(mam?przyzwoitka???)nie wnikałem...Pytam: Jakie macie mięso?Slysze:ymmm,hymmm wieprzowe i eeee baranina tzn mieszany...aha okej patzre rożen stoi,mieso leży no,ale jak juz wszedlem to zamawiam... Duży 10zł,mały 8zł sa jeszcze frytki,hamburgiery(przyzwyczajenie z "karczmy u Kurpiewskich"kto byl wie o co chodzi;))w ceny nie wnikałem...Zamówiełm dwa duże...siadam czekam...Dziewczyna obicna-one we trzy stoją za lada i robia jednego kebaba.w miedzy czasie gosc z tradzikeim domyka uchylone drzwi(niedomkniete przez jakis dwoch starszych Panow co weszli i wyszli)jedna poucza druga...Mija z 6 minut wreszcie wychodzi a tu BACH ogromny kebab(juz wiem skad ta nazwa mc) biore w rece a tu jak bym gałke sniegu wział do reki!!!Zimny,ale sie nie poddaje,ogromny... Mieso nawet dobre,ale niestety zimne surowki jeszcze ujdzie(nie potzrebnie kuszony ogorek wsadzili)plus dla sałatki z serem "feta" bułka-guma,ale jakos poszła...Ogolnie podumowujac tego kebab moze byc tylko zeby bulka byl chrupka i wogole zeby byl cieply... aha sosy maja takie same jak w kebabie na ks. Anny reasumując:myslalem,że kebab bedzie z prawdziwego zdarzenia,ale sie po czesci rozczarowalem...Czekam na wasze opinie
|
|
ma ktos te namiary w koncu czy nie?
|
|
Kebaby ochyda nie ma to jak Tureckie mięso
|
|
Bylem wczoraj i z tego co zauwazylem to chyba rodzinny interes :)Wziolem zestaw za 12zl,ogolnie mi smakowal i wyszedlem najedzony!
|
|
Witam W sobotę miałem nieprzyjemność być klientem MC KEBAB, wraz ze znajomymi postanowiliśmy przetestować ten nowy kebab, zamówiłem mały, dwie (nieletnie?) dziewczyny plus kobieta, która jest szefową matka ? tych dwóch nie wiem, po pierwszych minutach zorientowałem się, że z robieniem kebaba, mają tyle wspólnego co ja z tresurą wielbłądów...,te dwie miały podzielone zadania, a starsza nimi "dowodziła", uczyła je co po kolei dodawać itd, po kilku minutach pada pytanie jaki sos, chmmm poprosiłem mieszany, to był błąd, ok panie wręczają mi to "cudo" pierwsze wrażenie zimny, pod grubą warstwą bardzo ciężkiego sosu, kryła się warstwa mięsa, które nie było złe ale zimne i bardzo skąpa ilość, no cóż, sałatki i warzywa generalnie ok, bułka zimna i gumiasta. Cóż sosy to najgorszy element tego kebabu, tłusty majonezowy sos w ilości wprost ogromnej, był ostry tak iż już nie było czuć smaku pozostałych dodatków, połowa kebaba wylądowała w koszu. A miało być tak pięknie.
|
|
no cóż.pozostaje mi zgodzić się z przedmówcą.dodam jeszcze od siebie że jak nie ma klientów to panie wyłączają rożen z mięsem (oszczędzanie?) i odpalają go jak przyjdzie klient.dlatego dostaleś zimnego kebaba.tez miałęm takie wrażenie że to rodzinny interes.dziewczyny bardzo powoli robią kebab-wiadomo-początki są zawsze trudne.a czy są nieletenie to nie wiem.ta blondyna moze i tak he ;P no ale to dopiero początek.pożyjemy zobaczymy.teraz może juz być tylko lepiej.mam nadzieję ;)
|
|
zimny raczej nie bedzie mial powodzenia :/
|
|
jak narazie to opinie sa nie zachecajace do odwiedzin...
|
|
ale tempe strzaly, najlepszy kebab jest na swietokrzyskiej w green bardze, jeszcze jak bierzesz ostatniego kęsa to jest cieply :]]] pozdrawiam kebabomaniaków:]] [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
byłem dzisiaj i powiem wam ze lokal wygląda bardzo miło wystrój przyjemny.kebab niezły.jedyna wada to schody.pozdrawiam stary32
|
|
Byłem... zamówiłem dwa ... jeden na miejscu drugi na wynos .... czekałem 15 minut na kebab i słysze kebab prosze.... i tu moje zdziwienie bo dostaję do ręki tego na wynos... a dopiero teraz zaczyna robic mojego na miejscu. Więc siedziałem kolejne 10 minut ... ten na wynos był już zimny a ja z jezykiem na wierchu czekałem na jedzenie... Ogolnie nie podoba mi się obsługa, pani nieprzyjemna, zabija spojrzeniem na wejściu, jedzenie takie sobie i ZIMNE ! Takie jest moje zdanie. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
byłem tam i stwierdzam ,że więcej tam się nie wybiorę :) Kebab zimny! ogórki pokrojone bez namysłu ,cebula z resztą też. Sos to chyba zmieszali ketchup z majonezem, ale przynajmniej go nie żałowali bo jak niosłem to aż kapał. po za tym ceny nie są jakieś promocyjne ,a przynajmniej na otwarcie by mogli je zniżyć po to by klientów przyciągnąć. To jest moje zdanie! może tylko nam (mi i znajomym) trafił się zimny,nie wiem i się nie dowiem bo więcej tam nie pójdę .
|
|
Byłem,jadłem,uciekłem bo co jak co to najlepszy kebab jest u Palczaka. PKS się nawet umywa.
|
|
u jakiego Palczaka?
|
|
byłem dzisiaj:) kebab calkiem calkiem prawdziwy to jest u Turka w niemieckich kebabach ale minusy to brak wentylacji:( smierdzi olejem palonym, kebab duzy jest naprawde duzy:) ale jakos taki sobie z tendencja na dobry:) minus to dluuuuugi czas oczekiwania i na koniec musialem sie upomniec ze chce za moje jedzonko zaplacic - wielkie zdziwienie i nie wiadomo o co mi chodzi- no ale wzieli swoja zaplate:D mozna zjesc ale nie w zimie bo tam zimno jest i nie ma wentylacji wiec ubranie do prania chyba ze ktos lubi latac w z odorem smierdzacego oleju bigi2004
|
|
Nowy kebab w Łomży , no fajnie .. ale za każdym razem musi być jakaś porażka. Nie wiem ,nie byłem jeszcze ale po opiniach widać , że poprostu troszke niewypał a szkoda.. Kebab- jak kolega wyżej napisał , prawdziwy i dobry to tylko u Turków w Niemczech , ale tutaj jest Polska :-P Jedynie coś "kebabo-podobnego" dobrego można zjeść na rogu dworca ;-) A i na koniec , mam nadzieje , że sie polepszy bo szkoda by było żeby niedawno otwarty interes zaraz upadł , na tym traci i własciciel i klienci " MC Kebab zatrudni doświadczona, komunikatywna dziewczynę. " Więc trzymam kciuki i mam nadzieje , że sie polepszy ;-)) Pozdrawiam
|
|
bigi2004 w placku tez jadłeś zawiniętego??:)
|
|
A i jeszcze jedno jak każdy ubolewa że nie ma dobrego kebaba to niech nie kupuje :)
|
|
Ja byłam kilka razy i Mi bardzo smakuje tylko czekam aż będą zapiekanki tam bo ciagle nie ma ...
|
|
Mały 8 zł duży 10 sosy pikantny łagodny mieszany czosnkowy i wszystko ok xD
|
|
a mc kebab jest wogole otwarty?co wieczorem przejezdzam to neony pogaszone.ciemno.
|
|
Zgarzam się z FINem najlepsze kebaby na Świętokrzyskiej w Warszawie polecam rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Właściciel MC KEBABA to ten sam co MC DONALDA dlatego takie kiczowate żarcie
|
|
Prawdziwy kebab to tylko w Niemczech u turków prawdziwa baranina bułka wypiekana przy tobie a nie karkówka z sosami kupionymi w stokrotce bez urazy dla mc kebab oraz innych barów z kebabem pozdro dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
tak turcy robią najlepsze kebaby
|
|
ma ktos numer tel.??
|
|
ooo widze nie tylko ja zglodnialem :D
|
|
Podobno tam pobili jednego koleszke
|
|
sorry - to nie tam pobili
|
|
Ja nie polecam, najlepszy kebab w lomzy jest na dworcu!
|
|
ale w którym miejscu ?? tam jest kilka
|
|
Kiedys skusze sie n'a tego lomzynskiego,spalaszuje kazda okruszynke,musi byc niebianski,mmmmmmmm
|
|
dosyć dobre jedzenie, ale lepszy na bema DONER KEBAB POLECAM
|
|
MICHALINA JESTEŚ GŁUPIA I TĘPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |