Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SERWIS NOKIA NA POLOWEJ |
Nie noście tam telefonów do naprawy ja zaniosłem i miał być gotowy na czwartek przychodzę w czwartek później typ mówi że na poniedziałek będzie gotowy przychodzę w poniedziałek a ten grzbiet mówi że jeszcze nie gotowy to go opierdoliłem jak burą sukę i na jego szczęście zdążył go naprawić zanim by już mnie do końca poniosło
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SERWIS NOKIA NA POLOWEJ |
Widocznie nie dbają tam o klienta a tym samym o własną renomę.Ja z telefonami chodzę zawsze do Sympatii-na Krótkiej.Tam jest bardzo sympatyczna i uczciwa obsługa-przynajmniej nie sciemniają i nie zdzierają:)
|
|
Rowniez popieram sympatie a takze polecam wortel. a na polowej moj brat mial to samo, telefon mial byc zrobiony w 4 dni a skonczylo sie na miesiacu
|
|
:) ale z Sympatii oni noszą Wasze telefony na Polową heheh sami nie naprawiają
|
|
Mi telefon naprawiali miesiąc czasu a potem i tak powiedzieli że się nieda-tak się wku****!Jaja sobie chyba z ludzi robią!
|
|
ten wotrel taki ekstra ze nawet nie potrafią zdjąc simlock-a z telefonu i wogle to jakies buraki z zambrowa
|
|
haha no właśnie z sympati noszą telefony na polową:D PrZeMo
|
|
w wortelu kiedyś w k700i nie podswietlał się mi wyświetlacz i stwierdzili ze trza cały wyświetlacz wymieniać i bulić 140 zeta hehe na polowej koleś ich wyśmiał coś tam zrobił skasował 20 zeta i wszystko cacy ... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |