Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fryzjer |
gdzie w łomży mozna sie modnie obstrzyc?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fryzjer |
Jeśli jesteś facetem, a tak wnioskuję po imieniu :), to w Łomży stylisty nie znajdziesz :) Niestety panuje tu jeszcze dyskryminacja mężczyzn. Może na nich po prostu nie da się zarobić... nie wiem. Ale polecam Studio Fryzur "Bogumiła" na Zawadzkiej, jeśli to ten o którym myślę, bo nazwy nie znam (znalazłem w internecie po nazwie ulicy), bo są tam dwa naprzeciwko siebie na I piętrze, w tym jeden tylko dla kobiet, a to dranie! Pracuje tam małżeństwo. Właśnie się wybieram :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
a czy był ktos w tym nowym salonie na łomżycy jak tam robią pasemka prosze o opinie z góry dziekuje
|
|
najlepsza jest w sndw pani ela ona mało bieże
|
|
Autor: Anu$ka (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 08-11-08 14:21 najlepsza jest w sndw pani ela ona mało bieże Jakbym oglądał reklamę proszku do prania. Ten jest najlepszy, a wszystkie inne standardowe proszki są do niczego, ale wymienić z nazwy już nie wymienią. Jakiś ranking jest? :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
A marti1212
|
|
A marti1212
|
|
do anu$ka a może tak by pani napisała dokładniej
|
|
dworna
|
|
Koło Intercosmetica jest zakład fryzjerski, polecam... ale tylko odważnym- pana Adama.
|
|
w Łomży nie ma dobrego fryzjera,wszedzie podobnie jest
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |