Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lokata - w którym banku ????? |
Witam. Jak w temiacie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lokata - w którym banku ????? |
investbank-polecam juli22
|
|
Najlepiej tam gdzie jest bez podatku.
|
|
idz do doradcy finansowego :) on napewno wie lepiej bo w tym siedzi :)
|
|
Investbank heheheheheh - napisał to napewno pracownik banku!!!!! Poszukaj w internecie który bank ma najlepsze warunki i sam sie przekonaj!!!!!! Ostatnio był ranking w Gazecie Wyborczej!!!!!
|
|
A po co do doradcy, samemu można spokojnie coś sobie znaleźć. Na chwilę obecną najkorzystniejszą lokatę na rynku ma Bank Raiffeisen. Lokata 12 miesięczna - 8,5% przy depozycie od 20 tys w zwyż. Inne banki jak najbardziej też mają podobne oprocentowanie, albo nawet wyższe, tyle że są to zazwyczaj lokaty 3, bądź 6 misięczne. Jeżeli ktoś zna lepsza ofertę to proszę dać znać.
|
|
To zależy na ile miesięcy chcesz założyć lokatę. Są specjalne kalkulatory. Jeśli na 4 miesiące to tylko Gietin Bank, ale już w innych zakresach czasowych niekoniecznie. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Na dzień dzisiejszy to tylko w nowym Aliorbank oficjalnie działa od 17 listopada ale rachunek już można założyć.Ja tak zrobiłam też. To ten nowy budynek naprzeciw pko sa. na skrzyżowaniu koło elektrowni.
|
|
czy to ten jakiś taki szary budynek, kloc bez wyrazu co stoi przy głównej ulicy Alei Legionów i tak szpeci całą naszą piękną Łomżę? tam ma siedzibę ten niby super bank? to jakaś masakra jest....
|
|
Tam właśnie, budynek należy do Kurpiewskiego i opinie o nim są różne w większości ludzią się on podoba. (mnie też) Budynek oczywiście.
|
|
Najlepiej tam gdzie jest bez podatku.[b/]
|
|
na 18miesięcy opr. 11,71% zwolnione z podatku i min.wpłata 3000zł
|
|
ja mam juz 2 raz w milenium
|
|
Ludzie... Tu nie chodzi o wybór sali weselnej, gdzie ładniej i lepiej grają i gdzie jest milsza obsługa, ale o wybór najlepszej lokaty, czyli o największym zysku. Podajcie oprocentowanie, w jakim miesiącu ile jest, zamiast wypisywać dziwne rzeczy. Teraz sa lokaty nawet po 10% i co z tego, jeśli te 10% jest w ostatnim miesiącu trwania lokaty :) Tu jest bardzo przydatny kalkulator: http://www.bankier.pl/inwestowanie/lokaty/narzedzia/lokaty/. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
za pełne 18 miesięcy jest 11,71% zwolnine z podatku.
|
|
maruda podajesz tylko cyfry, napisz jaki bank albo inna instytucja finansowa gwarantuje taki zysk bez opodatkowania
|
|
Ta instytucja to PZU Życie a to coś nazywa się PEWNY ZYSK a wiem stąd bo sobie zakładałem .
|
|
SKOK Wołomin- 9% w skali roku. Siedziba przy Al. Legionów niedaleko Szkoły Muzycznej.
|
|
Ta oferta SKOK Wołomin była ważna do 31.10.2008 roku, przynajmniej tak wynika z ich oferty podanej na stronie internetowej
|
|
Ja dzis założyłam lokatę w Dominet bank mieści się on na Starym Rynku. Na 3 miesiące 9 %
|
|
Warto jest zrobić sobie dobre porównanie. W tym linku na przykład możemy zobaczyć jakie lokaty bankowe oferują poszczególne banki. Niestety ale oprocentowanie lokat systematycznie spada i bardzo ciężko jest znaleźć coś o oprocentowaniu większym niż te 4%. Pozdrawiam.
|
|
Mogę polecić ze swojej strony bank BGŻ Optima - to jest wyłącznie konto oszczędnościowe i jest opcja wybrania wielu lokat. Dobre oprocentowanie jak na obecny rynek finansowy ____________ Kraków - tu się ubezpieczam
|
|
Karp30 --> złoty kilof za górnika roku - temat z przed 6 lat. _________________________________________________________________ https://deepstatemap.live/ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |