Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komisy w Łomży |
Witam, szukam dobrego komisu w mieście, zna ktoś taki co nie kantuje? Wiem na 100%, że ten na rogu al. Legionów i Piłsudskiego jest NAJGORSZY. Łgają w nim jak z nut, i Lesiu i Wojtuś. Ponadto podrabiają podpisy i po pijaku się rozbijają. Ciekawe czy zabiją tylko siebie jak wypadek spowodują, czy zginie ktoś jeszcze? Piszcie...... Jeśli ma ktoś podobny pogląd na ten komis. a tego dobrego nadal szukam, Na bieżąco będę informował o przekrętach i wyskokach komisu "w trawie" - auta tak długo tam stoją, że nie widać ich z drogi. r.o.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komisy w Łomży |
Robisz "reklamę" konkurencji, bo nie ważne jak się mówi, ważne żeby było głośno. Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
hehehhehe dory jestes tylko uwarzaj zebys niewpadł w ich ręce
|
|
nie szukaj jak ci tam nie pasi ja kidys bralem i zrobilem maluchem ponad 100.000 tys kub na ogloszeniach z gratki zawsze uslyszysz ze stuknal autem lekko szwagier jak dobrze mic szfagra
|
|
Do DOMINIK CIUCHNICKI : A po co szukasz komisu-nie lepiej ci ściągnąć auto z Niemiec lub jakiegoś innego kraju?Przecież bardziej się to oplaca
|
|
SYMPATIA Pomysłowo.
|
|
www.autohus.de. w niemczech 200zł kosztuję przejazd busem na miejsce.
|
|
http://www.grupy.v10.pl/www,autohus,de,opinia,1,1608210,2007_05.html
|
|
A czy zdarzyło się komuś że po sprzedaży auta przez komis odbieram kasę liczę na miejscu zgadza się, a w domu po ponownym przeliczeniu brakuje kilkaset zł?
|
|
Jak sie przeliczy i siezgadza to sie kase przy dupie trzyma i w domu tez sie bedzie zgadzac. No chyba ze po drodze odwiedziłaes jakies lokale:)
|
|
Pewnie zajechal do serduszka w kisielnicy wydal te pare stowek, wrocil do domu zonka przeliczyla ze brakuje i zwalil wine na komis.Oj dominiczku nie ladnie, nie ladnie.
|
|
do hulakula Wiesz, ja wyznaję teorię: "nie rób drugiemu, co tobie nie miłe", a poza tym na każdego się znajdzie sposób, jak nie ten, to inny. Ja myślę, że Ci panowie, zarabiając na przektętach (czytaj: na cudzej szkodzie), to prędzej czy później się doigrają, czego im z całego serca życzę.
|
|
do korba 2 ja tam nikomu zle nie zycze ja znam tych panow i nic złego o nich nie moge powiedzec a jezeli ty cos masz do nich to ic do nich i im to powiedz a nie smarujesz na forum jakies głupoty tylko ze wiem ze niemasz tyle odwagi hehehhe :) Jak by nie było jest bardzo miło..:D
|
|
Współczuję takich znajomych... zresztą "kto z kim prezstaje,..." resztę sobie sam dopowiedz. Acha, i jeśli uważasz, że pisząc że los się może odwrócić i ktoś w końcu im wykręci jakiś numer ( w myśl przysłowia: "Nie rób drugiermu, co tobie nie miłe") ja ich "obsmarowuję", to albo naprawdę jesteś ich WIELKIM PRZYJACIELEM, albo ... JEDNYM Z NICH. Poza tym, Polska to wolny kraj, w którym każdy obywatel ma prawo wyrażać swoje opinie i będę pisać, co mi się podoba, a jak tobie to przeszkadza, to nie czytaj!
|
|
Dominik Ciuchnicki------ aaaaaaaaaahhahahahahahah
|
|
hulakula oni maja tyle spraw w sadzie ze bys tego nie ogarnal a pozatym tow. sie troche wykruszylo jak ich znasz to wiesz o co biega
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |