Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przeczytajcie do końca! |
Mam nadzieję, że na mecz DERBOWY z Wigrami Suwałki w sobotę 13.09.2008r. przyjdzie nas Łomżyniaków bardzo dużo. Że wielu byłych kibiców (jak były sukcesy) i obecnych, którzy są nadal a jest ich już niestety tylko garstka, przyjdą na stadion i namówią swoich znajomych, rodzinę, itd. Każdy wie, że nasi kopacze,ostatnio zupełnie nic nie pokazują, ale wieżę w to, że jeżeli zobaczą pełne trybuny, to przypomną sobie jak się kopie w piłkę. Ludziska, zapomnijcie na ten jeden dzień o niepowodzeniach naszego klubu ostatnimi czasy, to są DERBY, na które warto przyjść z kilku powodów: 1-bilet kosztuje TYLKO 15zł.-dla tych co nie chodzą na mecze, jest to jednorazowy wydatek, więc warto raz na jakiś czas wydać te 15zł i to właśnie na ten mecz,a jeżeli chodzi o kobiety,to mają wstęp ZA DARMO! 2-Jak już wspomniałem wyżej, są to DERBY, jest to mecz nie tylko o ligowe punkty,ale także o to, kto jest "najlepszy" na podlasiu,taka mała piłkarska wojna na którą warto popatrzeć,a napewno miło nam wszystkim będzie, jak przeczytamy gdzieś, że DERBY w Łomży, potrafiły zmobilizować społeczność Łomżyńską która pojawiła się na stadionie w bardzo dużej liczbie. 3-Do kasy klubu wpłynie dodatkowych "parę groszy" ze sprzedaży biletów, co pozwoli zarejstrować jakiś zawodników, na których rejstrację brakuje pieniędzy. Czyli poza tym, że obejżymy mecz, napiszą w gazetach lokalnych o frekwencji na stadionie, to jeszcze możemy za sam zakup biletów wspomóc nasz klub finansowo. Dla niektórych ludzi, którzy nie chodzą na mecze, te 15zł. to jest przysłowiowe nic, ale jak zjawi się na stadionie takich kibiców 1000-2000, to dla klubu jest odpowiednio 15-30 tysięcy złotych!- czyli możemy być kolejnym bardzo dobrym sponsorem ŁKSu! My zwykli ludzie, co przyjdą na stadion w wolną już sobotę i popatrzą przez 2 godziny na mecz! 4-Ostatnią motywacją do przyjścia na stadion, nie musi być wcale piłkarskie widowisko. Jestem PEWIEN, że kibice staną na "głowach", i zrobią z tego meczu piękne widowisko. Takich wrażeń wizualnych nie mamy na codzień. Na codzień jest praca, praca, praca. Ten mecz będzie taką odskocznią od codzienności, bo będzie inny niż zwykle, z tytułu oprawy wykonanej przez naszych kibiców. Pamiętajcie państwo także, że następne derby w Łomży przy takiej oprawie, NAJWCZEŚNIEJ za rok,więc jak już prosiłem, zapomnijcie o ostatnich wynikach ŁKSu na ten jeden mecz i nie żałujcie 15zł, bo to nie jest wielki pienądz,a także nie traćcie czasu przed telewizorem, tylko spędźcie te 2 godzinki z rodziną, znajomymi, ze swoją kobietą, która ma wstęp za darmo, na stadionie, a na pewno nikt nie będzie żałował! Kiedyś było nas na stadionie 4.500 osób... Zbliżmy się do tego wyniku, choćby tylko na ten mecz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przeczytajcie do końca! |
już jest podobny post......
|
|
Tak wiem,ale niestety nie wszyscy wchodzą w tematy związane z ŁKSem.
|
|
bilety są po 5zł dla każdego, a poza tym nie są to DERBY PODLASIA tylko DERBY WOJEWÓDZTWA PODLASKIEGO, bo Łomża leży na Północnym Mazowszu. A więc WSZYSCY NA MECZ!!! Duzi, mali, rodziny, z kolegami, dziewczynami. NAMAWIAĆ WSZYSTKICH WSZYSCY NA MECZ!!! 13.09.2008 ŁKS Łomża-WIGRY Suwałki godzina 16:00 Nadzieja umiera ostatnia!!!
|
|
W tej chwili to juz niewżne Derby czego. Ważne żeby pokazać się z dobrej strony. Jeśli nie potrafią zrobić tego nasi "Piłkarze"(celowo z dużej litery) to zróbmy to my. Oczywiście rozumiem że nie wszystkich obchodzi ŁKS ale jestem pewien że jest tylu ludzi zainteresowanych aby zapełnić nasz stadion. Sobota godzina 16 każdy już po pracy więc zapraszamy na Zjazd zarówno tych z Rzecznej jak i tych z głównej. Nieważne która trybuna ważne że w Twoim sercu jest ŁKS. 13.09.2008 godz. 16:00 wszyscy na ZJAZD 18!!! "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
ważne że są to DERBY WOJEWÓDZTWA PODLASKIEGO. Lepiej żeby ludzie nie patrzyli na wyniki naszych pseudo piłkarzy tylko żeby przyszli dla widowiska które zapewni nam Export Boys. Nam nadzieję że nie będzie żadnych pseudo kibicowskich starć na meczu. 13.09.2008r. godzina 16:00 STADION Z-18 WSZYSCY NA MECZ!!! Nadzieja umiera ostatnia!!!
|
|
8:0 4:0 2:0 To w sobotę ŁKS przegra 1:0, proste....
|
|
bilety po 5zł? Ciekawe... Czytałem na plakatach i chyba ceny zachowane. czyli 15 ...
|
|
WSZYSTKIE bilety są po 5 złotych ! Plakaty za wcześnie poszły do druku...
|
|
A co za różnica czy po 5 czy po 15 po prostu MUSIMY TAM BYĆ I JUż [!] PzDr:*
|
|
przyjdą normalni kibice zostaną pojechani przez "młyn" od pikników i tyle... ten klub to dno jak było dobrze to w każdą sobotę i środę jeździły lamusy z flagami ŁKSu po Łomży a na forum aż się gotowało, teraz jest już padaka i za kilka miesięcy na stadionie zostaną już tylko te dziadki którzy za dawnych czasów przychodzili na mecz żeby pogadać i wypić 0,5L a zbieranie kasy na biletach jest śmieszne kiedyś był poważny sponsor to się zarząd dumą uniósł to teraz niech się te całe bagno idzie dymać na dno .... nie jestem kibicem nigdy nie byłem i nigdy nie będe mam ******** pozdro
|
|
jak nie jestes nie byles i nie bedziesz to po co piszesz? "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Hanes...- co masz na celu, pisząc te pierdoły? Po co wogóle tu się wypowiadasz? Ludziom w tym temacie zależy, żeby frekwencja na meczu z Wigrami była wysoka, a Tobie widze zależy, żeby była niska! Pytanie tylko dla czego? Wspominasz czasy, kiedy na stadionie siedzieli dziadki i wódke pili,że nie jesteś kibicem, że masz klub w dup.... itd. Jeżeli Ciebie nie interesuje temat ŁKSu, to po co wogóle tu cokolwiek wpisujesz, a co gorsza wyśmiewasz się i szydzisz z tego, co dla kogoś jest ważne? Człowieku, zajmij się swoimi sprawami i nie pisz głópot, bo ja tak samo mogę napisać, że mam Ciebie czy Twoje zainteresowania w dup... i choć to prawda, to nie wypisuję tego, bo to nie mój interes. ....pomyśl...
|
|
dobry pomysł z tymi biletami. Poziom meczu odzwieciedla poziom klubu. Jeśli ŁKS zacznie wygrywać to mogę nawet płacić 30zł za bilet, a będe ...
|
|
BILETY PO 5 ZŁOTYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSCY NA STADIOOOOOOOOOOOOOOON !
|
|
ŁKS ??? cz on sie wogóle gdziekolwiek liczy znajdując sie na końcu trzeciej ligi???
|
|
Wiesz co się liczy ???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |