Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklama dworcowa |
Czy was także irytuje reklama dworcowa? Te skrzeczące głośniki ustawione na maksa. Są strasznie irytujące. Nie wiem, czy do kogoś dociera taka reklama, bo do mnie na pewno nie. A w międzyczasie muzyka dająca po bębenkach - przyjemne to nie jest.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklama dworcowa |
i co najlepsze wiecznie to samo leci........
|
|
Jeśli faktycznie większości podróżnych to przeszkadza, to warto by dać taką informację, komu trzeba (reklamodawcom, bo oni za ich puszczanie płacą). Tylko nie wiem, czy jestem w tym osamotniony, czy nie. Jeśli tak, to nie będę przecież terroryzował większości, żeby zmienić coś, co mi się akurat nie podoba.
|
|
to tak...informacje co jakis czas sa podawane ... tz. o tej i o tej autobus do wyjedzie z ... ale to tylko czasem A co do reklam, mieszkam niedaleko i to dopierdo denerwuje tak godzina 7 w lato, wakacje a tu juz muzyka(jak mowicie zryta) Tylko ze wtedy, kiedy jeszcze sie nie poszlo do nich i nie porozmawialo to muzyka byla ok 2 razy glosniej z rana;/
|
|
tyku napisał(a): > Tylko ze wtedy, kiedy jeszcze sie nie poszlo do nich i nie > porozmawialo to muzyka byla ok 2 razy glosniej z rana;/ > Poza przepisami o ciszy nocnej są jeszcze chyba jakieś przepisy o zanieczyszczaniu hałasem? Mało to samochody robią hałasu, żeby to dodawać jeszcze taki? Z nimi z PKSu raczej nie da się w tej sprawie dogadać. Trzeba raczej z reklamodawcami, że ich firmom to splendoru nie daje, a wręcz przeciwnie, a informacja to żadna, bo ostatnie, czego człowiek na dworcu szuka to informacja o producentach okien i do tego podana w taki sposób, że trzeba karteczki i długopisu szukać i notować, a jak się nie zdąży, to trzeba poczekać na następną pętelkę nagrania :)
|
|
ja to bym jaja uciął tym szmatom co puszczają to scierwo!!! własnie powinni usuąc to bo na pewno nikomu to sie nie podoba ani nikogo nie interesuje gdzie mozna kupic okna do poddaszy a najbardziej denerwującą rzeczą w tym jest muzyczka crazy froga powinni skasowac to
|
|
tyty tytyryty tytytyty Fakt muzyczka nie najwyższych lotów:) Ale i tak najbardziej wkurw... ten przeklęty reklamy na 4lomza. jakw wyskakuje 5 okienek na cały ekran to sie chce cegłą w monitor pieprznąć
|
|
włącz sobie blokowanie wyskakujących okienek "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
maxx podpowiedz jak zablokować te cholerne okienka?
|
|
"kto swoj pieniadz szanuje ten z podbielskim buduje" " nawet jesli nie jestes bogaty mozesz kupic s[rzeta na raty" no ku rwa jhaka wiocha !!!!! bes kitu lomza to wiooooska !!!!
|
|
Milusia: http://www.google.pl/search?q=jak+zablokować+wyskakujące+reklamy nie usuna tych reklam bo są to "zabytkowe reklamy" które jeszcze troche i ktos powie że się stały dziedzictwem kulturowym ze wzgledu na swój wiek :)
|
|
Jasne. A zabytkowe budynki to wyburzają i w ich miejsce chcą postawić następny market (budynek przy rondzie Bielickiej - tak chyba się teraz nazywa).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |