Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przedluzanie wlosow..... |
Jak w temacie,czy ktos wie gdzie w Łomży przedluzaja wlosy i jakie sa ceny???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przedluzanie wlosow..... |
ten temat juz byl !!!!!!!!!
|
|
włosy możesz przedluzyc w salonie ANNA na dmowskiego 1G,tez tam przedłużałam i jestem zadowolona.cena zalezy od ilości pasemek zapytaj w salonie.pa
|
|
ok dzieki wielkie a czy oprocz tego salonu ktos jeszcze w lomzy sie tym zajmuje???
|
|
Salon Tredny
|
|
Odswierzam temat gdyz jestem zainteresowana. Prosze o podanie konkretnej ceny jesli ktos wie. Z gory dziekuje
|
|
kolezanka przedluzala wlosy chyba w salonie kolo marzenia jednak pewna nie jestem, zaplacila kupe kasy i nie byla zadowolona.
|
|
ja slyszalam ze tak tak strasznie fajnie niby heh ale jak wiadomo kazdy zyd swoj towar chwali. A dokladnie z czego nie byla zadowolona i ok jakiej sumy zaplacila?
|
|
szczerze nie pamietam bo nie interesowalo mnie to jednym uchem wlecialo drugim wylecialo, chcesz to moge sie jej dopytac i dam znac
|
|
bylabym wdzieczna
|
|
i jaka dlugosc miala bo to tez wazne :)
|
|
sprawa wyglada tak.. miala doczepiane 200 pasemek wlosia stucznego. Po drugim myciu stuczne wlosy staly sie skosmaczone brzydkie i widac bylo ogromna roznice pomiedzy ,,starymi a nowymi" wlosami. Zaplacila 1500 zl. co do salonu w ktorym robila to kompletnie mi sie pomylilo bo robila to w bialym na lipowej.
|
|
witam, moim zdaniem nie oplaca sie przedluzac wlosow w łomży. W warszawie przdłużają za 400-500 zł -200 pasemek wlosów naturalnych. Jakosc pierwsza klasa- sama przedluzałam rok temu. Kontaktów szukacje na allegro.pl wpisując przedłuzanie wlosów. Rachunek jest prosty -lepiej wydac na transport 50 zł. niz przeplacac 1000zł w Łomży. pozdrawiam!! break trough with łomża
|
|
dodam jeszcze ze cena dotyczy pasemek 40cm. pozdr. break trough with łomża
|
|
wlasnie patrzylam na allegro i chyba masz racje ,bo cena jest przystepna i wlosy naturalne ,wiec pewnie sie skusze
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |