środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przedluzanie wlosow.....

Jak w temacie,czy ktos wie gdzie w Łomży przedluzaja wlosy i jakie sa ceny???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przedluzanie wlosow.....

ten temat juz byl !!!!!!!!!

włosy możesz przedluzyc w salonie ANNA na dmowskiego 1G,tez tam przedłużałam i jestem zadowolona.cena zalezy od ilości pasemek zapytaj w salonie.pa

ok dzieki wielkie a czy oprocz tego salonu ktos jeszcze w lomzy sie tym zajmuje???

Salon Tredny

Odswierzam temat gdyz jestem zainteresowana. Prosze o podanie konkretnej ceny jesli ktos wie. Z gory dziekuje

kolezanka przedluzala wlosy chyba w salonie kolo marzenia jednak pewna nie jestem, zaplacila kupe kasy i nie byla zadowolona.

ja slyszalam ze tak tak strasznie fajnie niby heh ale jak wiadomo kazdy zyd swoj towar chwali. A dokladnie z czego nie byla zadowolona i ok jakiej sumy zaplacila?

szczerze nie pamietam bo nie interesowalo mnie to jednym uchem wlecialo drugim wylecialo, chcesz to moge sie jej dopytac i dam znac

bylabym wdzieczna

i jaka dlugosc miala bo to tez wazne :)

sprawa wyglada tak.. miala doczepiane 200 pasemek wlosia stucznego. Po drugim myciu stuczne wlosy staly sie skosmaczone brzydkie i widac bylo ogromna roznice pomiedzy ,,starymi a nowymi" wlosami. Zaplacila 1500 zl. co do salonu w ktorym robila to kompletnie mi sie pomylilo bo robila to w bialym na lipowej.

witam,

moim zdaniem nie oplaca sie przedluzac wlosow w łomży. W warszawie przdłużają za 400-500 zł -200 pasemek wlosów naturalnych. Jakosc pierwsza klasa- sama przedluzałam rok temu.

Kontaktów szukacje na allegro.pl wpisując przedłuzanie wlosów.

Rachunek jest prosty -lepiej wydac na transport 50 zł. niz przeplacac 1000zł w Łomży.

pozdrawiam!!

break trough with łomża

dodam jeszcze ze cena dotyczy pasemek 40cm.
pozdr.

break trough with łomża

wlasnie patrzylam na allegro i chyba masz racje ,bo cena jest przystepna i wlosy naturalne ,wiec pewnie sie skusze

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org