Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jagoda skupy |
gdzie mozna sprzedac Jagode czarną za najwyzsza cene?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jagoda skupy |
Na giełdzie, ale trzeba wiedzieć, kiedy sprzedawać i nie wpadać w panikę :) ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Stojąc przy trasie na Warszawę-nie mylić z tirówkami.
|
|
Temat jak kazdy inny na tym forum, a wk chciał być na pewno niezbyt pomocny w tym temacie i dowcip mu nie wypalił. Jesteś chłopie żałosny, bo jeśli nie potrafisz odpisać konkretnie, to nie drwij bądź w ogóle tu nie zaglądaj. PS : Zajmij się raczej tirówkami, bo ani pomogłeś ani byłeś śmieszny na tym forum.
|
|
moze na ryneczku stan i tam chętni do kupna sie znajdą:) przeciez nic nie zaplacisz za sprzedanie wiaderka jagód:) ...
|
|
Debilu jak nie wiesz to nie pisz bzdur .
|
|
Konsul2 jeśli jesteś chłopem i jezdzisz trochę po świecie to powinieneś wiedzieć,że przy głównych trasach jagody są dwa razy droższe niż w skupie.Ostatnio jechałem tą trasą to wiem ,a Ty siedzisz pewnie tylko przy kompie i gówno wiesz.O tirówkach wspomniałem tylko dlatego,żeby taki ciemniak jak Ty nie pomyślał to co pomyślał.Dyskusja z Tobą to zmarnowany czas.Nara!!! PS.Do dzikiego ptaka teraz bardziej wyrażnie.Znam taką panią co tak sprzedaję i nieżle jej to wychodzi.Oczywiście dochodzi kwestia transportu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |