Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie na Mazury?:| |
Gdzie polecacie wybrac sie na mazury?? bylem w nowych gutach i chce jechac teraz gdzies indziej...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie na Mazury?:| |
ehh jedz na kociołek szlachetny:) tam jest fajnieee:)
|
|
Binduga Młyńska tam jest tez fajnie:) F2
|
|
Do Pana Tomka na "Słoneczny Biwak" - Ukta 27. I tanio, i wszędzie blisko, i swojsko. Sauna i po Krutyni spławi - bez reklamy. Byłem, widziałem. Za te swojsko 9 na 10 pkt. A za rzekę Krutynia skali brak. ściemka wszystkim
|
|
Wiartel k. Pisza- super miejsce! gośka17
|
|
Ja również polecam Wiartel koło Pisza tylko ten duzy a nie mały;)
|
|
Polecam Wysoki Brzeg- na trasie Pisz-Orzysz skręcasz przed Nowymi Gutami
|
|
a ja polecam Nowe Guty :D Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
ja polecam Bindugę młyńską jest tam fajnieee F2
|
|
Wierzba i Galindia k.Iznoty - super ale drogo.
|
|
Wiartel :))
|
|
wysoki brzeg jest tam przepieknie a w nowych gutach to cala lomza jest nie da sie odpoczac no albo w tamie jest kilka osrodkow to jest jak do augustowa sie jedzie
|
|
Polecam Niedźwiedzi Róg nad Śniardwami :P
|
|
polecam Agustow,kiedys jezdzilem na wyciagu,dookola na nartach,super sprawa.
|
|
Ja polecam Rucian Nida,puźniej Mikołajki i aquapark w gołębiewskim,byłam w zeszłym roku.
|
|
Gdzie na Mazury? Może na Mazury:D A tak serio nie lepiej jakas paczka pojechac autkami wziac namioty i baraszkowac na łonie natury? Ja polecam taką forme wypoczynku;d "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
a ja polecam wszystkie wyżej wymienione opcje:) wszedzie dobrze.... proponuje podawać konkrety gdzie? co?i za ile?(domek/namiot cena za dobe itp warunki sanitaria,jezioro,bary,okolica dla emerytów?/średni wiek?/mlodziez?/dzieci?...)konkretne opinie
|
|
Jeśli pytasz o Mazury to może Zdory ci odpowiadają. Sam tam jeżdżę od lat no i właśnie wkrótce znów się wybieram. Jakbyś chciał szczegóły to odpowiem na gg 4015378.
|
|
hehe dzieki dzieki no dzis z nowych got wrucilem nie wiem co powiedziec na ten temat az takich atrakcji nie ma... rowerki banan i to wszystko... musze czegos innego jeszcze sprubowac:D
|
|
Spróbuj tego co ja Ci zaproponowałem:D W lesie cisza spokój no moze nie do konca spokoj troszke adrenaliny. "Bede bral Cie! Gdzie? W namiocie";] "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
hehehe no sprubuje;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |