środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Proszę o pomoc

Witam wszystkich !
W najbliższym czasie spodziewam się odwiedzin bardzo dawno niewidzianej koleżanki. Chciałabym zaprosić ją do jakiegoś kulturalnego lokalu. Poradżcie mi, proszę jakąś miłą restaurację, czy klub, gdzie w spokoju i miłej atmosferze spędziłybyśmy wieczór przy smacznej kolacji.

Nie jestem bywalczynią lokali i nie znam ich, stąd moja prośba.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam i miłego dnia życzę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Proszę o pomoc

Hmmm tak naprawdę to trochę ciężko. Klimatyczne miejsce, moim zdaniem, to Oberża... W Piątnicy, a w Łomży Cztery Pory Roku.

Zdecydowanie Amnezja przy ul. Sienkiewicza w Łomży, chyba ten lokal na chwilę obecną jest najbardziej exluzywny, sopkojny i kulturalny

albo 4 pory roku na pilsudskiego lub amnezja na slowackiego

sorki na sienkiewicz a nie na slowackiego

Proponuje Yam Cafe-bardzo klimatyczny lokal.

dobry lokal jest na sniadeckiego elita mily klimat albo fajanie jest na sikorskiego w kufelku zawsze mozna kogos uwalic w tube byla jeszcze grucha ale ja zlikwidowali

pozdrawiam i zycze milej zabawy

atari 65 xe

Pod Topolami - kotlet leśniczego polecam

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Knajpa w Chojnach przy Orlenie
Retro na Nowogrodzkiej

Jeżeli ma byc spokój i miła atmosfera, to polecam Retro na Nowogrodzkiej. Byłam tam kilkakrotnie i jak najbardziej moge polecic, szczególnie ze potrawy tez mają całkiem smaczne. Poza tym, blizej centrum Labirynt na Sikorskiego - nieco gorzej i nieco taniej, ale moze byc :) Jak najbardziej Pod Topolami, ale troche daleko, bo trzeba dojechać do Konopek. Natomiast stanowczo odradzam Yam Cafe - to nie jest miejsce na tego typu spotkania, chyba ze kolezanka jest fanką głosnej muzyki. Miłego balowania ;)

Retro na Nowogrodzkiej, Amnesia na Sienkiewicza ale trochę drożej, innych możliwości nie ma

a ja polecam restauracje labirynt:) bardzo fajnie:) mily nastrój:D styl hmmm taki troszke myśliwski. Na dole kręgle a więc można sobie poturlać kulke:P byłem tam chyba 2 razy i bardzo dobrze wspominam tamte chwil. No jedyne co jest minusem na ceny... ale za taką atmosferę warto zapłacić

Konopki,pod topole.

angella

Polecam cztery pory roku lub retro, a na pewno spotkanie po latach będzie udane :-)

zdecydowanie retro na ul nowogrodzkiej. ciekawy wyglad super wnetrze i fajny klimat, nie natretna muzyka. i niezłe drinki dziewczyny serwują :)

Amnesia? Owszem, poza weekendem, kiedy tzw. "dyskoteka". O, matko! Ratuj się, kto może!

amnesiaclub.net

No właśnie! I jak mówi reklama :
Jak dobra zabawa to tylko u nas, od poniedziałku do wtorku kupując 3 piwa czwarte masz za darmo !
Od poniedziałku aż do wtorku! Coś niesamowitego! Respect!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org