Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
piercing w Łomzy !! Wazne!! |
Hey ;] jestem z Zama chcialabym na 18ste urodziny zrobic sobie w brodzie kolczyk a mianowicie w wardze dolnej kolo ust nie wiem gdzie znajduja sie w lomzy takie studia piercingu wiec pisze tu . u nas w Zambrowie tego nie robia wiec najblizej bedzie do was. bardzo prosze jesli mozecie podjacie mi jakis adres albo telefon (jak ktos posiada) i cene takiego zabiegu ;) bede bardzo wdzieczna serdecznie pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: piercing w Łomzy !! Wazne!! |
zanim podejmiesz sie tego, zapytaj rodzicow, przemysl to decyzje, bo to ani ladne, ani pozyteczne... podzwon po salonach kosmetycznych.
|
|
Kulczykuję się zwierzęta, więc może trzeba udać ci się do weterynarza?
|
|
Zwierzeta sie kolczykuje, a u ludzi stosuje piercing.Jak sie podoba, to dlaczego tego nie robic?bo innym nie lezy?Jednak w lomzy watpie, zeby mozna bylo to wykonac, spytalabym sie na dlugiej przy rosmanie, tam na pewno przekuwaja jezyki, pepki.Przynajmniej kiedys.
|
|
z zama hehehehe
|
|
co to zam??
|
|
pewnie skrot od nazwy Zambrow, co? To trzeba miec dauna aby sie nie domyslic. Jezeli sie to wam nei podoba to po co sie wypowiadacie na ten temat, nie wiesz nie masz informacji to po kiego ch**a piszesz ? Tak bardzo bawi was offtop?
|
|
wlasnie po jaki hu* sie wypowiadacie jesli nic nie wiecie na ten temat ? co was inteesuje czy rodzice mi pozwalaja czy jestem madra czy nie?!!1 pytanie brzmialo inaczej. gdzie mozna zrobic cos takiego w lomzy ? idioci w stylu FRANIO11 NIECH W OGOLE SIE ZAMKNA I NIE WYPOWIADAJA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |