Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Interneo |
Gdzie maja siedzibe w Łomży ?? Maja jakas strone internetowa?? Jakie cenny ?? ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Interneo |
Poszukaj i poczytaj posty o Interneo... Oni już chyba nawet nie podłączają nowych ludzi, a właściciela ganiają Ci, którzy już są podłączeni ;-) Pozdrawiam
|
|
wejdz sobie na www.interneo.pl i tam wszystko masz.narka
|
|
MrS[b/] powaznie ?? bo nie wiem czy zakladac czy nie :D ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
Kurde... przepraszam, że się powtarzam ale: miałem net z interneo ( w zasadzie więcej go nie miałem niż miałem, a jak miałem to działał fatalnie, transfer rzędu 0,7-1,5kbps ). Dodzwonić się do "konserwatorów" i doprosić się przyjazdu było ciężko bo wg. nich net u mnie powinien być i tyle. Szczerze i z całego serca odradzam interneo. Teraz korzystam z Neostrady i jestem zadowolony:) P.S. Powiało wszystkich z tym przy-, przedrostkiem "neo"?:)
|
|
SzEjK patrz na to z innej strony. Jak net zle chodzi to sie z niego rezygnuje. Mam w Interneo, umowa jest na czas nieokreslony. Mam juz prawie miesiac i byly 2 dni przestoju, podobno byla awaria. Teraz chodzi jak trzeba. Po za tym w nocy od 0:00 do chyba 8:00 masz dopalke x2. Czyli jesli wykupisz 64kbps to w nocy masz 128kbps. Zle chodzi? to rezygnujesz. Powiem tylko tyle ze w ofercie Inetu (gdzie chcialem zalozyc net) umowa jest na 3 lata!!! na transfer 32kbps a na 64kbps 2 lata! i gdzie tu logika? Do tego czasu naprawde duzo moze sie zmienic. Mnie umowa nie trzyma i to byl najwiekszy atut ktory zdecydowal ze mam w tej firmie net a nie innej. Moze dlatego tak trudo jest u nich zalozyc net :))) troche czekalem ale mam juz to za soba :P. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
przeciez szejk jest z interneo, przynajmniej non stop tam przesiaduje z tego co sam widzialem, wiec on was podpuszcza, hahahha, szok, naiwniaki
|
|
skin14 czy dla Ciebie (---.internetdsl.tpnet.pl) to Interneo? Chyba ze ktos tu nas robi w konia :D. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ha no moze teraz juz tam nie siedzi,wtedy to byly poczatki sieci osiedlowych w lomzy,dopiero to powstawalo,najpierw inet poznej bylo interneo,ist jakos tak to szlo,wczesniej siedzial na mazowieckiej pozniej zamkneli to kafejke bylo interneo pozniej nie wiem gdzie, juz nie mieszkam w lomzy prawie rok, duzo moglo sie zmienic, ale kiedys przynajmniej tak bylo, wie jak je, kitu ci nie wciskam, on tylko glupa wali
|
|
skin14 heh pomysles mnie :D z kims innym nie wiedze i nie siedzialem na mazowieckiej :D a neta mam z tpsa widac po hoscie ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
Musi byc zle ,by moglo byc lepiej a jak nadejdzie LEPIEJ to znowu musi byc gorzej. :) TeRmOz
|
|
Ja mam juz internet w Interneo z rok i jest ogólnie dobrze. Czasem jakaś jest awaria, Panowie ale to jest internet ! Mnóstwo wirusów i jeszcze wiecej użytkowników. Ogólnie Inteneo jest Dobre.
|
|
Marcinek a co ma ilość wirusów i użytkowników w Internecie do działania Interneo? Żaden z moich znajomych nie jest zadowolony. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |