Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Feel w Łomży |
29 czerca 2008 r ma być koncert zespołu Feel w Łomży.Tylko nie wiem gdzie bedzie ten koncert a chetnie bym poszla na niego.Szukałam w internecie ale nigdzie znalezc nie moge.Jesli ktos cos wie na ten temat to prosze o odpowiedz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Feel w Łomży |
no w Łomży przeciez.........LoL
|
|
do 29 czerwca kupa czasu. pewnie na "muszli"
|
|
Licze na to że bedzie właśnie na "muszli" a nie w jakimś klubie.
|
|
Ta w klubie... w Łomży ? nigdy w życiu jak będzie (W co wątpie) to tylko na muszli, ale jeszcze masz tyle czasu, że cię dowiesz
|
|
A z kąd wogle macie takie info??
|
|
http://www.feel.net.pl/ nic nie ma że impreza będzie zamknięta więc pewnie będzie w łomzyńskiej sali koncertowej:) Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Koncert odbędzie się najprawdopodobniej w ramach Studio Lato Radia Białystok, na łomżyńskiej muszli.
|
|
żadne Studio Lato tylko Gościniec Łomżyński. I koncert będzie na muszli youngbloodz wszystkie moje posty mają prawa autorskie ® ... edytowanie, kopiowanie, usuwanie, cytowanie lub przenoszenie bez mojej wiedzy i zgody jest zabronione i karane karą grzywny
|
|
Gościniec zawsze był w połowie wakacji, ale być moze wiesz lepiej. Czas pokaże...
|
|
dokładnie Gościeniec napewno będzie ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
a co to jest Feel? czyżby to ten cierpiący pedałek? ;)
|
|
Piotr Kupicha jest boski
|
|
no, 1 piosenka i wiekszosc ludzi oglupiala :|
|
|
taaa a potem sie okaze ze zadnego "FEEL" w Łomży nie bedzie bo nie ma na to funduszy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |