Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czarny Kot |
Witam. Potrzebuje informacji na temat "Czarnego Kota". Mianowicie chodzi mi o wasze opinie, bo chciałbym zorganizować tam 18-stke, a nie wiem czy te miejsce się nadaje?? dzięki za wszystkie odp:) te miłe i te obraźliwe:) "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czarny Kot |
jak chcesz zamknieta impreze zrobic to nie ma na co czekac!
|
|
Nie no to wiem, ale interesuje mnie jak tam jest?? chodzi mi o miejsce?? o wygląd itd..?
|
|
Siemanko. Czy ty wiesz ze czarny kot przynosi pecha?
|
|
A tam można imprezy robić? Ja tam tylko alkohol kupuje :D Ja chyba nie w temacie o O o o O o O o O O O o o O
|
|
Heh:) ja sam nie wiem:) mam tylko info od znajomych:) czy jest ktoś na tym forum co odp na pyt kolegi/ kolezanki "buldog_angielski" i równięz ja pod te pyt się podłączam:)
|
|
hehe jest lokal "Czarny kot" który znajduje się na ul. Żabiej ale jest i sklep w którym kolega/koleżanka "buldog_angielski" dokonuje zakupów alkoholowych:P jeśli chodzi o sam lokal o to zawsze jest cisza i spokój i myślę ze na 18stke się nadaje kwestia tylko dogadać się z "Dziadziem".
|
|
Ooo i sprawa się wyjaśniła:) Dzięki "ekonomista..." Hmm... a masz może jakis kontakt do tego "Dziada"??:)
|
|
Dobra koledzy koleżanka już wie :D Jak to człowiek czasem w niewiedzy żyje. Ale ul.Żabia to raczej mało uczęszczana okolica,więc pewnie będziesz miał spokój. o O o o O o O o O O O o o O
|
|
"Czarny Kot" jest małym lokalem. W sumie zalezy jaką chcesz "18" zrobic. Dziadek jest ok ale za zbita popielniczkę albo kufel liczy 10 zł. Alkohol ma strasznie drogi - dlatego kupuje u niego tylko coś "na start", a potem spożywam z ekipą już przyniesione trunki. Plus to podest ze stolikiem poziom wyżej - idealny na randeczki we dwoje - bo nie widać nic z dołu. Minus to fakt, że jak zdrowo napalą szlugów w lokalu to na tym podeście nie da się siedzieć bo nie widać drugiej osoby:/ Dziadek wbrew pozorom jest bardzo czujny i przez całą ewentualną imprezę będzie stał za ladą i trochę przysypiał. Kiedyś chciałem wynająć "kota" na Sylwka - jednak dziadzio chciał za drogo.
|
|
heh a ostatnio zastanawialem sie czy ten lokal jeszcze istnieje :) ...tru, tru... Unimil sobie zycie
|
|
przeciez zadnych dodatkowych kosztow z nim zwiazanych nie maja wiec mysle ze bedzie istnial jeszcze dlugo...........
|
|
moim zdaniem na 18 to sie raczej nie nadaje. Tak z dziewczyna to mozesz tam iscs obie posiedziec bo fajny klimacik jest ale jak na 18 to nie polecam...
|
|
Świetna knajpa dla osób ceniących spokój i intymność. Natomiast odradzam 18 bo jak pamiętam, choć to było strasznie dawno, to zawsze ktoś narozrabia a w czarnym kocie może to bardzo dużo kosztować...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |