piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czarny Kot

Witam. Potrzebuje informacji na temat "Czarnego Kota". Mianowicie chodzi mi o wasze opinie, bo chciałbym zorganizować tam 18-stke, a nie wiem czy te miejsce się nadaje??

dzięki za wszystkie odp:) te miłe i te obraźliwe:)

"Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa"

Adam Mickiewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czarny Kot

jak chcesz zamknieta impreze zrobic to nie ma na co czekac!

Nie no to wiem, ale interesuje mnie jak tam jest?? chodzi mi o miejsce?? o wygląd itd..?

Siemanko. Czy ty wiesz ze czarny kot przynosi pecha?

A tam można imprezy robić? Ja tam tylko alkohol kupuje :D Ja chyba nie w temacie

o O o o O
o O o O
O O o o O

Heh:) ja sam nie wiem:) mam tylko info od znajomych:) czy jest ktoś na tym forum co odp na pyt kolegi/ kolezanki "buldog_angielski" i równięz ja pod te pyt się podłączam:)

hehe jest lokal "Czarny kot" który znajduje się na ul. Żabiej ale jest i sklep w którym kolega/koleżanka "buldog_angielski" dokonuje zakupów alkoholowych:P
jeśli chodzi o sam lokal o to zawsze jest cisza i spokój i myślę ze na 18stke się nadaje kwestia tylko dogadać się z "Dziadziem".

Ooo i sprawa się wyjaśniła:)
Dzięki "ekonomista..."
Hmm... a masz może jakis kontakt do tego "Dziada"??:)

Dobra koledzy koleżanka już wie :D Jak to człowiek czasem w niewiedzy żyje.
Ale ul.Żabia to raczej mało uczęszczana okolica,więc pewnie będziesz miał spokój.

o O o o O
o O o O
O O o o O

"Czarny Kot" jest małym lokalem. W sumie zalezy jaką chcesz "18" zrobic.

Dziadek jest ok ale za zbita popielniczkę albo kufel liczy 10 zł.

Alkohol ma strasznie drogi - dlatego kupuje u niego tylko coś "na start", a potem spożywam z ekipą już przyniesione trunki.

Plus to podest ze stolikiem poziom wyżej - idealny na randeczki we dwoje - bo nie widać nic z dołu.

Minus to fakt, że jak zdrowo napalą szlugów w lokalu to na tym podeście nie da się siedzieć bo nie widać drugiej osoby:/

Dziadek wbrew pozorom jest bardzo czujny i przez całą ewentualną imprezę będzie stał za ladą i trochę przysypiał.

Kiedyś chciałem wynająć "kota" na Sylwka - jednak dziadzio chciał za drogo.

heh a ostatnio zastanawialem sie czy ten lokal jeszcze istnieje :)

...tru, tru...

Unimil sobie zycie

przeciez zadnych dodatkowych kosztow z nim zwiazanych nie maja wiec mysle ze bedzie istnial jeszcze dlugo...........

moim zdaniem na 18 to sie raczej nie nadaje. Tak z dziewczyna to mozesz tam iscs obie posiedziec bo fajny klimacik jest ale jak na 18 to nie polecam...

Świetna knajpa dla osób ceniących spokój i intymność. Natomiast odradzam 18 bo jak pamiętam, choć to było strasznie dawno, to zawsze ktoś narozrabia a w czarnym kocie może to bardzo dużo kosztować...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org