Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NAJLEPSZY i NAJGORSZY bank oferujący konta studenckie... |
Witam! Napiszcie proszę, które banki Waszym zdaniem oferują NAJLEPSZE KONTA STUDENCKIE i DLACZEGO, a które NAJGORSZE i także DLACZEGO. Chciałbym otworzyć rachunek ( KONTO STUDENCKIE ) i zastanawiam się nad wyborem banku... Z góry dzięki za pomoc. Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NAJLEPSZY i NAJGORSZY bank oferujący konta studenckie... |
http://cf.korba.pl/konta_osobiste.html
|
|
Czemu studenckie? Ja mam ekonto w Mbanku i jestem bardzo zadowolony. Zero opłat za prowadzenie konta, zero za kartę ... wszystko zero (oprócz przelewów do inncyh banków i innych drobnych operacji)
|
|
Sxxk mam pytanko do ciebie czy w lomzy mozna gdzies bez zadnej prowizji wplacic pieniadze na konto mbanku??
|
|
Agent... a skąd masz te pieniądze? ...niech Ci przelewem przeleją :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
w Łomży nie ma ani jednego wpłatomatu mbanku są tylko 3 bankomety bez prowizji: http://www.mbank.pl/przewodnik/bankomaty_wplatomaty/?search=1&country=pl&wyplata=on&city=303 co do samego Banku: POLECAM !
|
|
Kefas gratuluje rozumienie czytanego tekstu a tak nawiasem co cie obchodzi skad mam pieniadze??
|
|
oj Agent22, to chyba Ty nie zrozumiałeś żartobliwej aluzji Kefasa do pieniążków i Twojego nicka(u). ![]() ________ Malachit
|
|
ja mam w pko sa i nie nazekam pobieraja 4 zl miesiecznie ale jezeli nie masz kasy przez jakis czas to nie przychodzi ci upomnienie i kara
|
|
Ja mam od przeszło 4 lat konto w banku millennium i nie narzekam :)
|
|
Ja mam w Kredyt Banku - place 3 czy 4 zl za utrzymanie + 40gr za przelew. Moja dziewczyna ma w Millenium - z tego co mi wiadomo to nie ponosi zadnych oplat za prowadzenie, ale jakie sa pozozstale oplaty to nie wiem - w kazdym razie nie narzeka. Najlepiej to pochodzic po bankach, pozbierac oferty i wybrac najlepsze dla siebie rozwiazanie
|
|
Załóż konto w inteligo, wpłacisz bez prowizji w każdym oddziale PKO. Opłaty porównywalne do mbanku, czyli wszytko gratis oprócz przelewów do innych banków. Najważniejsze jest to, że oszczędzasz czas bo nie stoisz w kolejce, a czas to pieniądz :). Hellou
|
|
Ciekawe porównanie kont studenckich znalazłem na www.kontastudenckie.yoyo.pl
|
|
bph 5 zł za kartę, dostęp do konta przez internet, przelewy za free itp. Do banku nie zaglądam prawie w ogóle, bo wszystko robię przez internet. No chyba że chce kaskę pobrać hehe Ogólnie nie narzekam :)
|
|
Tutaj jest ranking kont studenckich, do którego warto zajrzeć. W ten sposób można dowiedzieć się, które konto jest najlepsze, a które lepiej omijać. Poza tym jest tam wiele cennych informacji.
|
|
Justa mendo spadaj z tego forum trollu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |