Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W poszukiwaniu 2 połówki pół żartem pół serio |
Jak myślicie czy w Łomży są miejsca sprzyjające poznaniu kogoś ciekawego ;) ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W poszukiwaniu 2 połówki pół żartem pół serio |
Niewiem.a ile masz lat mozemy sie spotkac hehe forum sprzyja poznawaniu ludzi:D L.T.Z
|
|
tak, w centrum handlowym Biedronka...
|
|
koło KFC wieczorami ciekawych ludzi można spotkać... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Stokrotka i okolice :) i na Fotka :P
|
|
haha no pewnie że koło KFC, to tak bardzo oblegane miejsce w Łomży :D:D To zależy ile masz lat i w jakim wieku ludzi chcesz poznać :-) W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
Siemka dobry pomysł ja tesz bym chetnie znalazł 2 połowkę (kobiete) na sylwestra bo samotny heh może cos sie znajdzie .Obserwując miasto są fajne dziewczyny ale chodzą grupami i jest kruczek jedna osoba i wsyd zagadac poradzcie co robic a latek mam 20
|
|
hmm, moze idz do szkoly?
|
|
A ja naiwny myślałem, że najlepszym miejscem na poznanie kogoś fajnego jest: 1;) szkoła 2:) bar lub kino 3:) impreza u znajomych 4;) obóz, biwak, pielgrzymka 5;) dyskoteka 6:) plaża lub basen 7:) czytelnia lub jakiś klub ciekawych zainteresowań, np. klub młodych miłośników kotłów c.o. lub kółko różańcowe jak poznać? - przez internet, albo lepiej przez znajomych.
|
|
sebo19, są na takie problemy specjalne techniki, jak jest kilka dziewczyn i któraś ci się podoba, musisz ją wyłowić, nazywa się to izolowanie laski w stadzie:) poszukaj w necie jest sporo technik podrywania i motywacji nawet dla nieśmiałych chłopaków, zresztą zdaje się i dla dziewczyn są podobne, choć te mają łatwiej, chyba że kompletny kaszalot:)
|
|
w kosciele duzo ludzi jest...... Wszystkiemu mogę się oprzeć z wyjątkiem pokusy...
|
|
Gdzie poznać?? Wszędzie!! Na ulicy, w sklepie, urzędzie, imprezie itp. Trzeba się tylko rozjerzeć i próbować nawiązywać nowe znajomości.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |