Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża miastem seksu i biznesu! |
Łomża miastem seksu i biznesu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża miastem seksu i biznesu! |
skecz Łomża jest miastem kościołów i biedronek.
|
|
Łomża miastem kościołów i stacji benzynowych
|
|
Gdzie ty w Łomży masz sex i byznes :P? W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
Łomża jest typowym miastem prowincjonalnym. Mnie to pasuje, bo nie lubię korków ulicznych i zgiełku wielkich aglomeracji, gdzie jest i biznes i seks. Napisz skecz gdzie ty widzisz w Łomży seks :)
|
|
Niezła prowokacja :D ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
trochę się uśmiałem, fajna reakcja ludzi, jak to w Łomży sex? Gdzie? :)))) Zaraz się zaczną posty, typu: w Łomży potrzebne jest centrum handlowe! O ronda też coś zahaczy:) kościoły i biedronki to standard:)
|
|
no jak to gdzie w Łomży sex - a w lesie Jednaczewskim nawet tu na forum opisywane były wyczyny w tej materi. Nasza
|
|
juzia89, chcesz to pokaże ci i sex i biznes:)))
|
|
jan_serce ty walczacy o prawde katolicka i chrzescijanskie wartosci takie posty piszesz wstydz sie nie trafisz do raju!!!!
|
|
doctorr, co masz na myśli? Przykłady podaj tej walki, to może być ciekawe jak znajdziesz... :) Widzę że zapamiętałeś moje poparcie dla PiS i stąd twe daleko idące wnioski..., zadziwiające jest też to że wyborcom tej partii automatycznie przypisuje się słuchanie radia M. noszenie mohera i tym podobne brednie, trzeba być ograniczonym osłem...
|
|
albo zidiocialym janem_sercem oranicz inektywy bo przy najblizszym spotkaniu zasadze ci kopa w sranie!!!
|
|
inwektywy*
|
|
Łomża jest miastem sexu i biznesu - same kur... i złodzieje ;D
|
|
doctorr, zawsze mnie śmieszą takie teksty typu pogróżki :))) jak myślisz kiedy do tego spotkania może dojść?
|
|
bad-boy-wreszcie znalazł się ktoś kto dostrzegł ten seks i biznes:))))))))))
|
|
lomza miastem cpn kosciolow biedronek a ostatnio rond
|
|
jan_serce ja nie groze a ostrzegam tyle w temacie- a jak chcesz sie spotkac to mozemy w kazdym miejscu i o kazdej porze
|
|
doctorr, napisałeś że przy najbliższym spotkaniu zasadzisz mi kopa, więc ponawiam pytanie kiedy do tego spotkania może dojść?
|
|
Kto na kogo obstawia ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
ja obstawiam, że na 3:2
|
|
lomza miastem hwdp i skandali zycie
|
|
wiec ci napisalem kiedy chcesz mozemy zrobic ustawke
|
|
Skecz, a co ty za kasę się sprzedajesz? Nie przejmuj się nie ty pierwszy nie ty ostatni:) Hellou
|
|
doctorr, napisałeś że przy najbliższym spotkaniu zasadzisz mi kopa, więc ponawiam pytanie kiedy do tego spotkania może dojść?
|
|
GDZIE CHCESZ I KIEDY?? DAJ ZNAC BO NUDZISZ MNIE JUZ
|
|
Najlepiej ustawkę zróbcie przy ławeczce Pani Bielickiej, jest nowa tam kamerka to będziecie na żywo na komendzie:))))))))))))))))))))
|
|
doctorr, ty chcesz mi zasadzić kopa, więc to twoja inicjatywa, ja się dostosuje... A wracając do wątku:) to jakiś czas temu, ktoś założył wątek (zapomniałem tytuł) a w nim był link do filmów i zdjęć pary z Łomży, która zabawiała się całkiem śmiało. Wątek założony był dość późno wieczorem, kilka osób oponowało i opowiadało się za skasowaniem tego tematu żeby ludziom z tych filmików nie robić obciachu na całe miasto. I rano faktycznie już nie było po tym fakcie śladu, wiedziałem że tak będzie i skopiowałem ten link. Kiedyś mój temat też został skasowany w dniu ostatnich wyborów parlamentarnych, zaistniał taki fakt że została przesunięta cisza wyborcza, ale portal tvn24, troszkę się pośpieszył i podał wyniki prawie dokładnie o 20,00, ja byłem na tyle szybki że zrobiłem zrzut tej stronki zanim ją wycofali i umieściłem to na forum, niestety szybko to zostało skasowane, ale wiedziałem jakie były wyniki dość wcześnie, to taka ciekawostka:)
|
|
codziennie niskie ceny... :):):) ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
chłopcy, chłopcy, spokojnie:-) Jan_Serce no to proszę, pokaż mi sex i biznes, z chęcią popatrzę, wypróbuje :P W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
to i ja pokażę chętnie... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
hehe no to może pokażcie wszystkim gdzie Łomża jest miastem biznesu i sexu:P W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
Sex - Duke, Biebrza, Jesicca ... Biznes - najwiecej taksówkarzy i sklepów przypadających na jednego mieszkańca (w Polsce)
|
|
Heh gans , weź się półmózgu nie udzielaj, akurat zapamiętałem wiele Twoich postów i na początku myślałem, że sobie tylko jaja robisz z pisaniem takich idiotyzmów, ale Ty naprawde musisz być (tak jak zresztą ci to już wcześniej oznajmiłem)... INTELEKTUALNYM IMPOTENTEM Zamilcz baranie na wieki. Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
Łomża jest miastem przede wszystkim kościołów. To mnie do szału doprowadza! Dziękuję za uwagę :)
|
|
Ja myślałam o prawdziwym seksie a nie o sprzedawaniu się za pieniądze - pokarzesz mi?? No a byznes to chyba nie taksówki... W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
... ale sklepy już raczej tak. A co do tego drugiego to ja wole udział czynny niż bierny ...
|
|
Autor wątku był jeszcze śpiący i chciał wystukać: "Łomża miastem sukcesu i bigosu". Nawiązywał w ten sposób do sukcesów wyborczych PIS-u w naszym mieście i zapachu jaki emanuje od kawalerów z wypasionych beemek oczekujących na równie zadbane panny. Popełnił kilka "literówek" i wyszło to co wyszło. Nie podniecajmy się na forum, gdyż ten biznes to w znacznej większości możliwość zakupu po "wykopkach" 15-letniego złomu z biało-niebieskim logo oraz seks w postaci własnoręcznych uciech po całonocnym czuwaniu w sąsiedztwie pobliskiej stacji paliw. ADALL
|
|
ha ha Adall dobry jesteś , ah ah ha ha Nasza
|
|
adall, komuś chyba zazdrości...:)))
|
|
Łomża to miasto dziesięcioletnich BMW posciaganych z zagranicy jezdzacych z piskiem po naszych ulicach i wyrywajacych pietnastolatki spod Statoila i Mcdonalda, no i oczywiscie prócz tego przychylam sie do opinii o nadmiarze, kosciolow, rond i burdeli ;)
|
|
Stanowczo popieram "garcia"
|
|
garcia, co do burdeli to jak nie wiesz to nie pisz, bo ostatnie lata to zmniejszenie liczby takowych... co do bmw, to widze tu kilku zazdrośników...
|
|
dobra z burdelami przyznaje faktycznie troche ich ubyło, ale co do BMW czy innych takich to niestety ale to co sie dzieje na naszych ulicach to masakra, przeciez Łomża to male miasto, ale kazdy do pubu pare metrow od domu musisz sie przewiezc swoja limuzyna wywalic lokiec przez okno i porzucac glupimi tekstami do panienek, wypusccie kiedys w miasto kogos z innych stron wieczorem i zapytajcie sie go o zdanie sami sie przekonacie, niestety ale żenada jak nic, niestety
|
|
Jan_Serce: a komuż to miałbym zazdrościć ?? ADALL
|
|
łOMżA TO MIASTO: - wiecznie poniewierane przez Białystok odkąd przestało być miastem wojewódzkim - miasto bez dobrego dojazdu -miasto bez kolei i miasto , w którym kończą się tory - miasto leżace na szlaku tranzytu białoruskich i litewskich TIRów, przec co jest dezelowane -miasto, o którym przeciętny mieszkaniec stolicy wie tyle, że tam się zatrzymuje w Mc Donaldzie po drodze na Mazury -miasto, o którym przeciętny mieszkaniec Polski wie, że to "chyba koło Piątnicy" - nie umie jednak wskazać na mapie gdzie leży -miasto z niebezpiecznie rosnącą średnią wieku - miasto wyludniające się - miasto bez oferty edukacyjnej dla absolwentów szkół średnich - miasto bez oferty zatrudnienia dla prawie każdego - miasto drobnych sklepikarzy -miasto bez dobrej pizzerii:) - MOJE MIASTO! pzdr
|
|
van cośtam, nie frustruj się, bo większość tego bełkotu to można śmiało zbić, ale na ciebie czasu mi szkoda życie jest za krótkie... adall no tych bemek, nie mów że byś nie chciał, coś byś wyrwał przy okazji, jak inni, a tak...:)
|
|
Twoja frustracja Janie bardzo ładnie wylewa się poprzez uparte pisanie "van coś tam" skoro tak łatwo zbić ten bełkot to zaczynaj obawiam się jednak, że znów zamilkniesz jak w każdym temacie gdzie trzeba użyć konkretnych argumentów pamiętaj, tak jak i ja pamiętam : "nikt nie zabroni psu szczekać na słońce"
|
|
van lelek, a kościoły jeszcze wymień, idź na całość w swej nienawiści do Łomży i frustracji życiowej...
|
|
żeby to zrobić musiałbym mieć Twoje nazwisko i Twój charakter poprzestanę na tym co napisałem... jeśli pozwolisz Janie:) czekam z niecierpliwością , przebierając nogami, aż śmiało zbijesz te argumenty
|
|
:))) które argumenty...? Mam zupełnie inne zdanie o Łomży niż ty, a z czego to wynika? tak jak pisałem że pewnie z frustracji i takiej pojebanej mentalności wbitej ci do głowy przez twoich starych, że się wszystko należy, że to ktoś (oni) powinni zadbać o to czy o tamto... Mi się żyje tu świetnie i jak napisałeś rzekomo co o nas inni myślą, to gówno mnie to obchodzi:)))
|
|
Wybaczcie Jaśkowi, Jaśko jest chory. Janek spoko spoko weż lekarstewko.
|
|
:))) bazylowi argumentów już zabrakło:))) cieszy mnie to:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |