Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
matematyka |
mam problem z napisaniem pracy z matematyki moze ktos mi pomoc ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: matematyka |
maybe baybe Nie martwcie się o mnie, ja jestem już duży. Potrafię odróżnić morze od kałuży...
|
|
jest to z liceum zaocznego praca ;)nie mam czasu jej pisac wiec wole zaplacic
|
|
A o czym dokładnie jest ta praca? Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
nie mam nawet pojecia ale to sa podstwy z liceum z I klasy . chyba niczym sie nie roznia z liceum dziennym ;)
|
|
zenujace.
|
|
perkoz byc moze i tak ale jesli nie ma czasu pisac i uczyc sie tego
|
|
a podaj temat pracy.... Nie martwcie się o mnie, ja jestem już duży. Potrafię odróżnić morze od kałuży...
|
|
to sa zadania zadań jest 8 ale jest zbyt duzo pisania zeby je tu wklejac cala strona a4 czcionka 10
|
|
to dużo żeś powiedziała... i dużo mi to podpowiedziało, daj chociaż jeden przykład człowieku Nie martwcie się o mnie, ja jestem już duży. Potrafię odróżnić morze od kałuży...
|
|
nie ma problemu daje Ci wszystkie zadania i płacę
|
|
uważaj, piszę p-o-w-o-l-i daj mi jeden przykład tego zadania bo sam nie wiem czy będę umiał to zrobić!!! kapiche? Nie martwcie się o mnie, ja jestem już duży. Potrafię odróżnić morze od kałuży...
|
|
no wiec pisze ;) dana jest prosta l o rownaniu 2x-3y+6=0 i punkt A(5,1) wyznacz wspolrzedne punktu przeciecia sie prostej przechodzacej przez punkt A prostopadlej do prostej l oblicz odleglosc punktu A od prostej l zapisz rownanie okregu o srodku w punkcie A stycznego do prostej l
|
|
uuuu lalala z tym to i ja mam kłopoty więc, ci nie pomogę.... przykro mi. Sorki że narobiłem nadzieje Nie martwcie się o mnie, ja jestem już duży. Potrafię odróżnić morze od kałuży...
|
|
chciales napisalam , zadnej nadzieji nie bylo , spokojnie , ale dzieki za checi
|
|
To zadanie jest proste. Jeśli chcesz, skontaktuj się na gg z nr: 3851210
|
|
Ja tez mogę Ci pomoc, oto mój nr gg: 2316537.
|
|
i ja i ja :) 3725030 :)
|
|
Ja też ci mogę pomóc, serio. Tylko musimy ustalić wysokość mojego wynagrodzenia
|
|
Nie wiesz o co chodzi? Chodzi zawsze kase :D
|
|
Prosta prostopadła do danej prostej ma współczynnik kierunkowy, który jest liczbą przeciwną i odwrotną do współczynnika danej prostej. Czyli jeśli prosta ma równanie: y=2/3x+2 to prosta do niej prostopadła ma równanie: y=-3/2x+b aby obliczyć b, pod x i y podstawiasz współrzędne danego punktu. I już mamy równanie funkcji f. y=-3/2x+8,5 i tak dalej ..... a moja rada proszę uczyć się bo daleko nie dojdziesz i może lepiej skorzystaj z korepetycji a nie gotowce pozdrawiam
|
|
barbra dzieki wiem rozumiem to ze trzeba sie uczyc i pewnie bym to zrobila gdybym przysiadla do tego , ale ja nie mam czasu . wiec wole zaplacic i miec zrobione
|
|
No to po co wogóle się zapisałaś do liceum zaoczengo??
|
|
Aj tam się czepiacie, nie ma czasu się uczyć, bo musi przeca na te gotowce zarobić, nie?;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |