Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JUMAKI POSZUKUJĄ |
SZUKAM DZIUPLI NA SWIEZO JUMANY SAMOCHOD HOCIAZBY NA JEDEN MIESIAC ZBEY SIE WSZYSTKO USPOKOILO I ZEBYM ZDAZYL PRZEBIC NUMERY.ZAPLACE DUZO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JUMAKI POSZUKUJĄ |
Uważaj, wiesz że policja może dostać nakaz i znajdą cię.... I zamiast dziupli znajdziesz pakę...
|
|
kasienka16 a ile zapłacisz za miesiąc ?? :D
|
|
olac to dziecko neostrady, po co wogóle odpisujecie na jej durne posty
|
|
to jest koles z zaburzeniami plci jak widac...tak przypuszczam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
NIK JEST PODCHWYTLIWY WIADOMO ZE SIE WTAKICH SPRAWA NIEUJAWNIA;]/ BIERNACZENTWO ZAPŁĄCE ZA TYDZIEN. ZDĄZE PRZEBIC NUMERY I PRZEMALOWAC SAMOCHOD:p DORZUCISZ JESZCZE LEWĄ SZYBE OD STRONY PASAZERA TO ZAPLACE WIECEJ:p
|
|
skad biora sie takie niedorozwoje?
|
|
doctorr: nie mam bladego pojęcia ale ostatnio dostrzegam takich .... coraz więcej. dzieciak ma radochę gdy ktoś go zbluzga i zakłada takie durne tematy
|
|
Teraz to już patrze wszyscy głupieję:/ kiernek - masz rację, oni chyba tak lubią, robić z siebie debili, jeszcze większych niż są...
|
|
AMFETAMINA NA KOLACJE MMMMMMMMM JAK KROL NOSEK PRZECZYSZONY
|
|
ciekawe czy oni tacy rzeczywiście są czy tylko udają. Nie wiem co gorsze :/
|
|
chyba trutka na szczury
|
|
...jak by nie było, to tylko biedne, zagubione dzieci.... ![]() ________ Malachit
|
|
najlepiej będzie jak zaparkujesz u swojego Starego w garażu. Jak znajdą i go zamkną to będzie dla niego kara, że takiego imbecyla spłodził. Chociaż sądząc po nicku to mając 16 latek to bez problemu wsadzisz sobie tego resoraku do du.... Troszkę wazeliny i wejdzie. Tam go nie znajdą.
|
|
figlarka: RESPECT ;)
|
|
figlarka jestem facetem i zapewne jestem starszy od ciebie.. taka naiwna jak ty skad moze wiedziec kto jest po drugiej stronie..garaz juz znalazlem a samochod jest w zajebistym stanie zjedna wybita szybka moze ktos chce toyote corolle:P na wieś posmiegac w sam raz dla dziecka dobry prezent. sprzedam za 10 tys
|
|
nicki masz żeńskie. może też nosisz damską bieliżnę. Pomyślałeś o zmianie płci?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |