piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wiśniewski i kiełbasy

"Nasz informator donosi, że Michał Wiśniewski pojawi się dziś na 5. urodzinach wnuka właścicieli firmy produkującej kiełbasy - JBB. Za 2-3 godziny pracy dostanie na rękę 15 000 złotych.
Z ciekawości weszliśmy na stronę firmy JBB i dowiedzieliśmy się, że ich kiełbasy i inne wyroby mięsne zachwala... Iwona Pavlović. Wzruszona opowiada, jak taniec "połączył ją" z kiełbaskami:
Moją pasją jest taniec. Właśnie przy okazji tanecznych turniejów miałam możliwość poznać JBB. To była pierwsza rzecz, która nas połączyła. Okazało się jednak, że nie tylko to - produkty JBB towarzyszą mi w codziennym życiu, ale również przy wielu specjalnych okazjach takich jak przyjęcia czy spotkania. Mam do niech pełne zaufanie.
Boskie, sami byśmy czegoś takiego nie wymyślili.
"

4lomza.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wiśniewski i kiełbasy

też chcę być wnukiem z JBB

4lomza.pl

chcesz byc wnukiem firmy?

... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...

no wnukiem firmy tez :)

4lomza.pl

co zrobic taki los

Uprzejmie donoszę, że Michał Wiśniewski był już gościem na urodzinach 5-latka w sobotę - 29 września. Całe przyjęcie odbyło się w Hotelu Baranowski w Piątnicy.

Tak Niusia :) Powinnaś jeszcze dodać, że oprawą muzyczno-rozrywkową zajmowała się grupa muzyczna Kartel :) jak donosić to donosić ;)

JBB Najlepsze :)

No a jak JBB najlepsze kielbasy i wedliny

Niusia bylas tam ??

4lomza.pl

1. No i OK, impra się udała, goście zadowoleni, M.W. zarobił i OK. Nie z naszej kieszeni. Tylko trochę naginaniem faktów jest twierdzenie, że zwinął kasę za 3 godziny. Założę się, że przez ten cały dzień już nigdzie nie wystąpił, więc przelicznik suma dzielona przez kwotę mija się z sensem.
Żal mi tego dziecka, wizyta "Wiśni" będzie mu się pewnie do końca życia śnić po nocach. Cóż, trauma do końca jego dni...

2. A ja się dziwię zachwytom nad wyrobami JBB. Najzwyczajniej w świecie mi nie smakują. Ale cóż, jedni lubią smalec, a drudzy jak im nogi śmierdzą...

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Tak, byłam tam pośrednio (że tak powiem). Znam szczegóły. Wiśniewski to karzełek ;)

obslugiwalas pewnie impreze i tera wiem jak wygladasz :) hehehe

DO Sumo/malaha:

Lubisz jak Ci śmierdzą nogi ?ochyda.mam nadzieje ze jak z ludzmi rozmawiasz nic nie bije po nosie od Ciebie....Pozdrawiam i życzę mniej trafnych określeń swojej osoby Sumo/malaha.

4lomza.pl

scanning505: a Ty tam byłeś? Nie obsługiwałam imprezy, bo się tym nie zajmuję. Może też Cię znam...

Raczej Pan Wiśniewski zajmował się oprawą muzyczną :)))

G a z e l a

He, he, właśnie, że nie. Nic nie zaśpiewał, może i dobrze :))) Przybył, pogadał i poszedł...

:) a właśnie, że Gazela ma rację :)

JBB- w taki sposób poznaje się typowych BERETÓW!!!!!!!!!!!!!

:)))

G a z e l a

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org