Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i co z autobusami do olsztyna? |
Czy ktos moze zdzialac w sparwie zniezk studensckich autobusow lomzynskich do Olsztyna?Wiem zez roku na rok przybywa sudentow ktorzy wybieraja to miasto. Co sadziecie o tym by napisac post do prezydenta miasta w tej sprawie????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i co z autobusami do olsztyna? |
http://www.wrzuta.pl/audio/vVnx4MaE90/
|
|
Prezydent nic nie ma do autobusów z PKS. To sprawa dyrekcji tej firmy. Ale tam ciągle zmieniają się komisarze bo to ciągle państwowa firma i nikt tego nie rozumie, że w Olsztynie studiuje coraz wiecej młodzieży z Łomży. W Białymstoku to już wiedzą, w Łomży ciągle nie. Popieram Ciebie Blanca ale chyba szybciej będzie zrzucić się na prywatny autobus, zrobić studencką linie do Olsztyna, jak przekonać PKS do zniżek dla studentów na trasie do Olsztyna.
|
|
Ja od poniedziałku do piątku jeżdżę do Olsztyna. Codziennie mam 4 wolne miejsca dla chętnych osób w osobówce. Płatne 20zł od osoby.
|
|
Powinniście bojkotować autobusy łomżyńskie jeżdżące do Olsztyna. Może wówczas zauwazyli by że frekwencja spada to wprowadzono by jakieś ulgi. Zerknąłem właśnie w rozkład jazdy autobusów i zdecydowanie więcej jeździ "przelotowych" przez Łomże, także wybór również jest.
|
|
Takze mam 2 wolne miejsca do Olsztyn,studiuje zaocznie, i jezdze na weekendy.Najblizszy w ten piatek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |