Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
second hand w Łomży |
najlepsze second hand'y / lumpeksy / ciucholandy w Łomży ????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: second hand w Łomży |
Wrangler, Lee, Big Star
|
|
na prymie, tzw grzebak:)), na giełczyńskiej dwa obok siebie. calkiej fajne rzeczy am pani na mickiewicza tam niedaleko ekonomika. taki malutki second hand. pozatym to wedle uznania, jak trafisz generalnie.:))
|
|
Fajny jest ten przy Alei Legionów - Butterfly (?), chociaż właściwie nie wiem czy to lump, czy może outlet. Maleńki, ale godny uwagi.
|
|
omg hahahaha 'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'
|
|
I ja odwiedzam Butterfly na Legionów i tam są naprawdę fajne ciuszki z outletu.Ostatnio kupiłam zajefajne leviski nówki w superr cenie. Może nie jest wielki ale za to ok!
|
|
Na malachowskiego powstal cały kompleks szmatlandów:) Calkiem niedawno otworzylo sie 3 i to prawie obok siebie. dream on
|
|
Second hand ?? A czemu nie np second pussy?? :D
|
|
A ja najczęściej odwiedzam ogromny sklep za Prymą, głównie we wtorki i piątki. Wówczas jest 10 zł/kg. Cena przystępna dla wszystkich, przy czym w takiej dużej ilości towaru można wybierać. Zawsze znajdę coś odpowiedniego. Są to firmowe rzeczy, często niezniszczone prawie, dobre gatunkowo, niepowtarzalne. I oto chodzi.
|
|
moj ulubiony jest przy sklepie czarny kot na wojska polskiego i peweks na szosie zambrowskiej:)
|
|
peweks na szosie BYŁ spoko, od dawna nie było towaru;/ pozatym takie ceny, że hoho jak na lumpeks;/ ja dizsiaj zajrzałam do tego obok kwiciarni marzenie i chyba calkiem nieźle tam jest. dzisiaj towar był juz przebrany, ale z tego co wiem dostawy sa chyba w poniedziałek
|
|
Nie, obok Marzenia dostawa jest we wtorek. Wtedy jest 22 zł/kg i to nie jest dużo szczerze mówiąc. Potem z każdym dniem cena spada i najtaniej jest w poniedziałek właśnie.
|
|
dobrze wiedzieć dzieki:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |