wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
second hand w Łomży

najlepsze second hand'y / lumpeksy / ciucholandy w Łomży ????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: second hand w Łomży

Wrangler, Lee, Big Star

na prymie, tzw grzebak:)), na giełczyńskiej dwa obok siebie.
calkiej fajne rzeczy am pani na mickiewicza tam niedaleko ekonomika. taki malutki second hand. pozatym to wedle uznania, jak trafisz generalnie.:))

Fajny jest ten przy Alei Legionów - Butterfly (?), chociaż właściwie nie wiem czy to lump, czy może outlet. Maleńki, ale godny uwagi.

omg hahahaha

'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'

I ja odwiedzam Butterfly na Legionów i tam są naprawdę fajne ciuszki z outletu.Ostatnio kupiłam zajefajne leviski nówki w superr cenie. Może nie jest wielki ale za to ok!

Na malachowskiego powstal cały kompleks szmatlandów:) Calkiem niedawno otworzylo sie 3 i to prawie obok siebie.

dream on

Second hand ?? A czemu nie np second pussy?? :D

A ja najczęściej odwiedzam ogromny sklep za Prymą, głównie we wtorki i piątki. Wówczas jest 10 zł/kg. Cena przystępna dla wszystkich, przy czym w takiej dużej ilości towaru można wybierać. Zawsze znajdę coś odpowiedniego. Są to firmowe rzeczy, często niezniszczone prawie, dobre gatunkowo, niepowtarzalne. I oto chodzi.

moj ulubiony jest przy sklepie czarny kot na wojska polskiego i peweks na szosie zambrowskiej:)

peweks na szosie BYŁ spoko, od dawna nie było towaru;/ pozatym takie ceny, że hoho jak na lumpeks;/ ja dizsiaj zajrzałam do tego obok kwiciarni marzenie i chyba calkiem nieźle tam jest. dzisiaj towar był juz przebrany, ale z tego co wiem dostawy sa chyba w poniedziałek

Nie, obok Marzenia dostawa jest we wtorek. Wtedy jest 22 zł/kg i to nie jest dużo szczerze mówiąc. Potem z każdym dniem cena spada i najtaniej jest w poniedziałek właśnie.

dobrze wiedzieć dzieki:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org