Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
browar |
Ponieważ są tu rczej krytyczne głosy - temat dla odmiany Chciałbym serdecznie podziękować kadrze zarządzającej Browarem za wierne wspieranie ŁKS Łomża Nie sa to łatwe czasy dla klubu , ale mam nadzieję że kierownictwo nrowaru dostrzega zyski wynikajace z inwestowania w reklamę przez ŁKS. W kazdym razie - pragnę poinformować, że choć Łomża nie jest moim ulubionym piwem od czasu informacji o zwiększeniu nakładów na sponsorowanie ŁKS zakupiłem ok. 50% więcej piwa EXPORT niż wcześniej, a niestety kupuję sporo *a może to dobrze w dzisiejszych czasach) Podobnie jak tysiące innych kibiców proszę o konsekwencję w tej działalności. Uważam że taki post należy się firmie dzięki której (w większej części) widziałem w Łomży zespoły o których wcześniej tylko czytałem w gazetach i widziałem w TV. DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: browar |
Ja piję tylko piwo z Łomży, tak jak moi znajomi i rodzina.
|
|
Przyłączam się do robzeta. Czy mógłby dawać więcej, niż daje? Nie wiem. Ale bez niego tego klubu już by nie było. I tylkodrobna uwaga na przyszłość: jeśli już Browar coś robi, niech najpierw 3 razy sprawdzi. Bo później wychodzą jakieś dziwne barwy w herbie na puszkach... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Popieram !! Powinni wypuścić kolejną partię limitowanej edycjii puszki z logo ŁKS i przelać pieniądze dla klubu. Choćby 10 gr o d puszki to już jest nieźle. Oby więcej takich akcji. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |