Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w Łomży kręca film! |
Jak niedawno sie dowiedziałem, w Łomży kręcą nową część Szczeki 4 ! Pierwszy obraz z planów ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w Łomży kręca film! |
dobra fota :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
...wiesz Maarcin, powinieneś być w tym domu i to powinna byś Twoja szczęka, chociaż nie życzę Ci tego... ![]() ________ Malachit
|
|
Malachit masz racje jakis przuygłupek robi se radoche z czyjegos nie szczescia ciekawi mnie jak by sie to jemu sie stało ( choc nikomu takego czegoś nie życze w jednej chwili stracić dobytek całego życia)- co by powiedział??
|
|
Sorry ale ja sie nie smieje z sytuacji..? Tylko z tego , że poprostu nie mają co już fotografować tylko , szczękę leżącą na ziemi... dajcie spokój ...
|
|
...ok. Pax. ![]() ________ Malachit
|
|
Głupota,znieczulica,chamstwo,radość z czyjegoś nieszczęścia niestety jest domeną ludzkiego gatunku wiec nie ma się co dziwić. Proponuję współczuć i nie reagować na takie durne tematy.
|
|
hehe no w tym mieszkamniu były zawsze libacje u tej typiary ona zawsze pijana łaziła hmm spójzcie nato z tej strony ;)
|
|
Spox fotka ;) URATUJ POLSKĘ - schowaj babci dowód w dniu wyborów!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |