Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża piękne i spokojne miasto! |
W porównaniu do miast tej wielkości w Polsce naprawdę nie mamy się czego wstydzić, jeszcze tylko żeby troche osób zmieniło mentalność i pozbyło się kompleksów małego miasta, jak też mniej narzekało i wzięło się do roboty było by już super. Ps. chociaż brakuje nam tu jeszcze kilku biedronek:)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża piękne i spokojne miasto! |
popieram wszystko oprócz PS Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Jan Serce , czy z tymi Biedronkami to mialo być zabawne?
|
|
Jak najbardziej zabawne:)
|
|
kiepskie poczucie humoru ,współczuje.
|
|
Czy takie spokojnie to nie powiedział bym. Masa chłoptasi począwszy od 10 latków do dwudziesto paro latków, modny styl ubierania dresik, zadbany ogolony (na głowie), zbieraj się w grupki 2-3 lub więcej osób szukają byle powodu do zaczepki i bojki. Jeden sam nic podskoczy jak więcej to przy parku nawet dziewczynie sie oberwało co broniła swojego chłopaka(obaj wylądowali w szpitalu). Jan_Serce skąd Ty?? Z kątwoni?? Pochodź szczególnie czwartek pt sobota po mieście szczególnie po zmierzchu. Jak wrócisz cały to stawiam zgrzewkę. Jak przeżyjesz to pochodź w okolicach klubów łomżyńskich czy na samym statoil. Człowieku tam sie ludzie nożami pchają (STATOIL podajże pt/sobota Styczeń), Sam byłem świadkiem jak gość wpadł z dwoma palcami do połowy obciętymi na statoil..... zrobił ścieżką z krwi od wejścia do kasy z hotdogami a potem do WC..........
|
|
Marudzicie. Nie dziwie się że leją jak ty idziesz a przed tobą dwóch (kozaków czyt. buty) środkiem i nie z chodzą ci z drogi a ty ich z bara pierdolniesz bo jest z dziewczyną to musisz pokazać szczeniakom jak się chodzi a oni ciebie w tubę i tyle. Szczerze często chodzę czy to na Orlen przy torach lub na Statoil nie raz się chodzi po 23 po całym mieście i jakoś mnie ani żadnego kumpla nie ulali. Oczywiście dużo razy szukali zaczepki ale mnie to koło dupy lata ustanie jakiś szczyl nawalony i coś mu nie pasuje. Oj ktoś pisał że małpki gaj (obok drzewnej) to nie bezpieczne miejsce wieczorami i za dnia, ja bym tak nie powiedział no siedzą chłoptasie na ławeczkach z kapturami na bani ale jakoś żaden nic .
|
|
Nie jest tak źle,np.w Warszawie maja gorzej.No a tak na poważnie to wszędzie spotkasz małolatów żadnych wrażeń,nawet u mnie na wiosce......
|
|
Akurat to, że ktoś szuka zaczepki to też mi wisi. Leję na to a TYM BARDZOEJ PRZY DZIEWCZYNIE!!! Ogólnie patrząc na młodzierz to robi się poprostu szczeniactwo. Zajdz do Alibi policz osoby pełnoletnie...... odejmij od liczby wszystkich ludzi...... nastepnie zlicz osoby powiedzmy "podpite". Tyle na ten temat. Decyzja należy do Ciebie ;)
|
|
camel, hmmm:) ja nie chodze, ja jeżdżę:) troche chyba starszy od ciebie jestem i takie wrażenia mnie nie dotyczą:)
|
|
Hehe . Widzisz ja prowadzę zdrowy tryb życia ;) A do wieku to nie wiem nie wiem...... abyś się nie zdziwił :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |