piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tele2 internet

Ma ktoś jakieś doświadczenie z tele2 interntem. Chcę wziąć opcję 1Mb na 3 lata (15 miesiecy gratis, pozostałe po 49) chyba najlepsza w tej chwili oferta.
Aha i w gre nie wchodzi żadne łącze radiowe, bo mieszkam pod Łomżą i tylko jakieś neostrady itd...

Dowiedz sie kim jestes i pozostan soba...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tele2 internet

Niejest to firma warta uwagi.wielu ludzi mialo przeboje z telefonami.Owszem jest przez jakis czas za darmo,ale potem moze byc tak ze walna ci taka cene zze sie z rozumem nie pozbierasz,bo w jakis sposob beda chcieli odzyskac to co stracili.Pozdrawiam

ja zawsze to mowie i zawsze bede mowil : najlepszy internet w Łomży( i nie tylko) jest w IST.

Tu coś kiedyś napiszę :)

tak Homer.S ma rację.Najlepszy jest IST. :}

odnoszac sie do pytania.

jesli chodzi konkretnie o ta promocje, to to jest Neostrada - zaklada to TPSA, takie same lacza i modemy jak w Neostradzie. Roznica, to, ze pieniadze bedzie od ciebie bralo Tele2, ono tez bedzie przyjmowalo zazalenia, dluzej moze trwac instalacja ( bo TPSIE nie zalezy).

A jesli chodzi o jakosc neostrady, chyba calkiem dobra.

Osobiście odradzam firmę TELE2. Napewno słyszałeś o ich przekrętach z ofertą telefonów stacjonarnych, naciąganie ludzi, telefoniczne nagrania, które jak poźniej się okazało nie były ofertą przedstawianą klientom, lecz potwierdzeniem zawarcia umowy, na której tracili nieświadomi klienci. Ciekawą ofertę ma firma IST (Mazowiecka) jak również Telekomunikacja Polska, Neostrada TP.

Zastanów się zanim podejmiesz ostateczną decyzję.

Pozdro!

tele2, netia, multimo to wszystko usluga na laczach tepsy wiec warto chwile sie zastanowić.

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

czasem trzeba poświęcić trochę czasu na przeczytanie regulaminu i wtedy można coś mówić. Szczegółowa niewiedza usług kończy się na nieporozumieniu jednej ze stron.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org