Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziś Święto Przemienienia Pańskiego |
i w Polsce zaprzysiężenie Prezydenta My Polacy, pamiętamy, jak wieczorem w dniu czerwcowych wyborów, wyszedłeś do mikrofonów i pierwszymi słowami oddałeś cześć Bogu. \"Jeśli upokorzy sie mój lud, nad którym zostało wezwane Moje Imię, i będą błagać, i bedą szukać Mego oblicza, a odwrócą się od złych dróg swoich, Ja z nieba wysłucham i przebaczę im grzechy, a kraj ich ocalę\" (2 Krn 7,14) I wezwałeś tymi słowami lud nad Wisłą i Odrą - do NAWRÓCENIA, do porzucenia swoich grzechów. Pokazałeś, że jest to jedyna droga do ocalenia Polski. Nikt tego do tej pory nie uczynił. Nawet biskupi kościoła katolickiego, nawet kapłani - juz zapomnieli o POKUCIE i BOGU. Nie potrafią wyartykułować tych słów. Dziękuję Ci za to. BÓG NIECH BĘDZIE z TOBĄ. Niech Ci BŁOGOSŁAWI. Niech Cię STRZEŻE. Niech daje MADROŚĆ i prowadzi drogą 10 BOŻYCH PRZYKAZAŃ. w imie JEZUSA i MARYI DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziś Święto Przemienienia Pańskiego |
Przemienienie Pańskie w ćpającego Alfonsia... Brawo! katolstwo... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Łomżyński Judenrat jest w stanie zapalnym zapalenia mózgu po wygranej Karola Nawrockiego ![]() Karol Nawrocki musi zastopować destrukcję Polski! Precz ze ”sługami Ukrainy” i innych narodów oraz globalnych interesów- NWO/WHO i... ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ... Hańba łotrom żydokomuny i euroKomuny! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |