Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trampek wślizgnął się do łóżka |
Trampek zorganizował \"konkurs dziewczyn z kalendarza\" dla swojego kolegi, przestępcy seksualnego Jeffreya Epsteina. W całej sprawie uwagę zwraca fakt, że Epstein miał być jedynym mężczyzną (oprócz Trumpa) biorącym udział w przyjęciu. Gdy prezydent USA nabiera wody w usta w związku z kolejnymi niepokojącymi doniesieniami na temat swojej przeszłości, najbardziej znani przedstawiciele ruchu MAGA (\"Make America Great Again\", \"Uczynić Amerykę Znowu Wielką\") stanowczo domagają się wyjaśnień i grożą wycofaniem poparcia.https://wiadomosci.onet.pl/swiat/niepokojaca-impreza-donalda-trumpa-i-jeffreya-epsteina-amerykanie-sa-wsciekli-baza/cq08nh7?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg Jeszcze trochę i Trampek POkłóciwszy się ze wszystkimi zwolennikami i sojusznikami, jak już to się z Muskiem stało, zostanie ośmieszony i skompromitowany sam ja palec... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trampek wślizgnął się do łóżka |
Donald Trump dokonał kontrrewolucji w USA i komuchy w Polsce doznały wstrząsu mózgu. No i paplak też ... I Judenraty mają obawę że elekt Karol Nawrocki wkrótce też da łupnia posTepakom. Ja chcę tego a i chcą miliony ludzi! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Re: Trampek wślizgnął się do łóżka |
...pięknie, cvrwa, pięknie... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |