Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nuuu, ten to dopiero bohatiiir z Ukrainy. |
cytat: \"Pobił 95-latka dla 60 zł! Szokujący rozbój w Warszawie zakończony deportacją\" Nuuu - kozak jak 100-kvtasow.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nuuu, ten to dopiero bohatiiir z Ukrainy. |
...nauczył się szkaradztwa od katolskich bandziorów, np. od chuliganów POd dowództwem Bąka... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Na Wołyniu?
|
|
towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać. Ty to boxatyrka. Dajesz dvpy Putinowi za pośrednictwem alfonsa nowogrodzkiego. I to za jedyne PiSda. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
powiedzcie mi komuszki, czemu jak wpiszę w google Putin - Tusk to wyskakują mi setki zdjęć obu Panów razem a jak wpiszę Kaczyński-Putin to nie ma żadnego ![]()
|
|
ziuta krasnaja blać Nadal w tych swoich chorych zboczeniach?
|
|
...a mnie wyskakuje to: W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Rosyjski prezydent bywa regularnie na audiencjach z papieżami. W ciągu swoich czterech prezydentur Władimir Putin był pięć razy papieskim gościem ![]() W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Autor: antyklakier (---.datapacket.com)Data: 18-07-25 18:34 powiedzcie mi komuszki, czemu jak wpiszę w google Putin - Tusk to wyskakują mi setki zdjęć obu Panów razem a jak wpiszę Kaczyński-Putin to nie ma żadnego ___________________ a jak tam twój idol prokurator stanu wojennego? Nadal sędzią z nadania podnóżka Kaczyńskiego? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Dla kuriewnej hołoty nawet Diabeł jest święty, wszak POd warunkiem uwiązania się na krótkiej smyczy dzierżonej przez starego pierdziela i kawalera JarKacza... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |