Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szedł icek paplak ulicą |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szedł icek paplak ulicą |
Teraz ”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ... Bo Podlasie nie jest ciemne! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Masz rację wąski, każdy post paplaka to bełkot kretyna. Cieszy mnie, że spodobało ci się moje hasło na paplaka, ale mógłbyś kiedyś wspomnieć komu to ukradłeś, ty - chrześcijanin rzekomo .... I jeszcze jedno. Nie usiłuj sugerować. że prawie ... że prawie każdy post ... Tu się mylisz - nie prawie każdy, bo KAŻDY POST PAPLAKA to bełkot kretyna ... Po czym poznać, że paplak kłamie? Zaczął pisać lub mówić! A poza tym, możesz icka szczęśćborza pocałować tam, gdzie majstrowi słońce nie dochodzi. A Podlasie JEST ciemne. ![]() =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Weź paplak przestań. ... Podlasie nie jest ciemne a cytat z Pisma św. nie daje głębi teologicznej dyrdymałom ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Ty głupku nie możesz pojąć tego, że to wszystko typowy wodewil, gdzie jedna grupa Żydów atakuje drugą w ramach jakiejś kampanii dezinformacyjnej. =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Zarabiasz paplak pieniądze na oczernianiu Polaków. ... A ja jestem w realu ... i Mam Polskie Obowiązki ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Towarzyszko lobo, a twój tate Mosze uświadomił cię czemu nie masz napletka? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |