poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cze­mu ty się, zła go­dzi­no, z nie­po­trzeb­nym mie­szasz lę­kiem? Je­steś - a więc mu­sisz mi­nąć. Mi­niesz - a więc to jest pięk­ne.

pół Polski 1 czerwca poszło złą drogą, a to była chwila nieuwagi\". — Łobuz został prezydentem, ale to nie jest na wieczność. On z całą pewnością odejdzie — cyt \"Pomysł na to, żeby Polskę przemienić w Węgry Viktora Orbana, na pewno się nie uda. Szczegółów nie znamy, ale się nie uda. Podam bardzo drastyczny przykład. W 1944 r. albo 1945 roku Tomasz Mann w eseju \"Moje Niemcy\" napisał, że to nie jest tak, że są dobre Niemcy i złe Niemcy. Niemcy, które poparły Hitlera, to są moje dobre Niemcy, które poszły złą drogą. Otóż ja twierdzę, że pół Polski w niedzielę, 1 czerwca poszło złą drogą, ale z tej drogi można wrócić. I wierzę, że się wróci. Jestem przekonany, że taki Naród z taką historią jak nasza, z własną biografią, z takim systemem wartości, nie pogodzi się z tym, żeby czymś, co dyskwalifikuje, była znajomość języka francuskiego...\"

Polska jeden dom

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cze­mu ty się, zła go­dzi­no, z nie­po­trzeb­nym mie­szasz lę­kiem? Je­steś - a więc mu­sisz mi­nąć. Mi­niesz - a więc to jest pięk­ne.

”Każdy post paplaka to bełkot kretyna”
...
Polacy głosowali na Nawrockiego

...
Żydokomuna nie jest narodem
ani również eurokomuna

”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

“Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”

Re: Cze­mu ty się, zła go­dzi­no, z nie­po­trzeb­nym mie­szasz lę­kiem? Je­steś - a więc mu­sisz mi­nąć. Mi­niesz - a więc to jest pięk­ne.

”Każdy post paplaka to bełkot kretyna”

Jestem przeciwnikiem PiS ale budzi moją odrazę
ten to obrazek jaki zamieszcza wciąż Judenrat Łomża

Cytat:

Autor: NaszaPolska (---.132.klient.avitointernet.pl)
Data: 26-05-25 19:00
/…/

Polska jeden dom

https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=640592&t=640592

Tym samym wiarygodność 4lomza
jest na poziomie Tuska i Michnika

”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

“Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”

Niemal POłowa POlaków głosowała przeciw wyborowi ćpającego Alfonsia i łobuza na najwyższy urząd w państwie.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

co ty chamie zwącym się demokratą z tego co napisałem zrozumiałeś? Jak widzę nic!!!!!!!!!!!!! Za trudne dla pisowskiego kmiota?

Polska jeden dom

Autor: paplik (---.ip-162-19-121.eu)Data: 06-07-25 14:29

Niemal POłowa POlaków głosowała przeciw wyborowi ćpającego Alfonsia i łobuza na najwyższy urząd w państwie.
---------------

Fakt, to podła i kloaczna kreatura, pisałem o tym nie raz. Śpieszmy się znieważać to bydle zanim nie obejmie go ochrona stosownymi paragrafami KK

MMMÓÓÓJJJJ
kandydat
{nawet jeśli to ozadaniowana żydowska wrzuta}
Grzegorz Braun
przegrał te wybory...

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org