Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czemu ty się, zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś - a więc musisz minąć. Miniesz - a więc to jest piękne. |
pół Polski 1 czerwca poszło złą drogą, a to była chwila nieuwagi\". — Łobuz został prezydentem, ale to nie jest na wieczność. On z całą pewnością odejdzie — cyt \"Pomysł na to, żeby Polskę przemienić w Węgry Viktora Orbana, na pewno się nie uda. Szczegółów nie znamy, ale się nie uda. Podam bardzo drastyczny przykład. W 1944 r. albo 1945 roku Tomasz Mann w eseju \"Moje Niemcy\" napisał, że to nie jest tak, że są dobre Niemcy i złe Niemcy. Niemcy, które poparły Hitlera, to są moje dobre Niemcy, które poszły złą drogą. Otóż ja twierdzę, że pół Polski w niedzielę, 1 czerwca poszło złą drogą, ale z tej drogi można wrócić. I wierzę, że się wróci. Jestem przekonany, że taki Naród z taką historią jak nasza, z własną biografią, z takim systemem wartości, nie pogodzi się z tym, żeby czymś, co dyskwalifikuje, była znajomość języka francuskiego...\" Polska jeden dom ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czemu ty się, zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś - a więc musisz minąć. Miniesz - a więc to jest piękne. |
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ... Polacy głosowali na Nawrockiego ... Żydokomuna nie jest narodem ani również eurokomuna ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Re: Czemu ty się, zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś - a więc musisz minąć. Miniesz - a więc to jest piękne. |
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” … Jestem przeciwnikiem PiS ale budzi moją odrazę ten to obrazek jaki zamieszcza wciąż Judenrat Łomża Cytat: https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=640592&t=640592 Tym samym wiarygodność 4lomza jest na poziomie Tuska i Michnika ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Niemal POłowa POlaków głosowała przeciw wyborowi ćpającego Alfonsia i łobuza na najwyższy urząd w państwie. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
co ty chamie zwącym się demokratą z tego co napisałem zrozumiałeś? Jak widzę nic!!!!!!!!!!!!! Za trudne dla pisowskiego kmiota? Polska jeden dom ![]()
|
|
Autor: paplik (---.ip-162-19-121.eu)Data: 06-07-25 14:29 Niemal POłowa POlaków głosowała przeciw wyborowi ćpającego Alfonsia i łobuza na najwyższy urząd w państwie. --------------- Fakt, to podła i kloaczna kreatura, pisałem o tym nie raz. Śpieszmy się znieważać to bydle zanim nie obejmie go ochrona stosownymi paragrafami KK MMMÓÓÓJJJJ kandydat {nawet jeśli to ozadaniowana żydowska wrzuta} Grzegorz Braun przegrał te wybory... .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |