Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Forum Polityka na 4lomza : orgazmy dla kilku dziadów... |
... ledwie kilka stetryczałych osobników , w tym kilku robiących szum pod kilkoma nickami/podpisami jednocześnie :) Kto normalny , pracujący człowiek ma tyle czasu na wykłócanie się na tym forum, oprócz starych dziadów - dla których myli się świat wirtualny z rzeczywistym ? obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Forum Polityka na 4lomza : orgazmy dla kilku dziadów... |
Pisałem to nie raz. Prawie ”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ... Bo paplak ma wiele nicków i papla ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Ja mam jeden nick w przeciwieństwie do towarzyszki aparata/bambusa ... ... pod wspólnym nickiem ziuta krasnaja blać. Łone nie tylko ma jeden nick, to jeszcze same do siebie piszą, sam siebie wyzywa i za nic nie mogą wygrzebać się z odbytu jego idola towarzysza Piotrowicza z PZPR-pis. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
\"starych dziadów\"? O dwóch wiem: - paplik-mały puto, i ziomex - ziuta krasnaja blać.
|
|
|
Towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać, trudno żebyś sama siebie nie znala. To ile będziesz płaciła swojemu alfonsowi PiSdowskiemu za ruxanie ciebie przez towarzyszy z PZPR-pis? Stawka już ustalona? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
...a ile latek ma ślepa menda : Bamburas vel Polis vel apatrat ??? Krzysztof Szymanowski - młodzikiem nie jest ! obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |