Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Więcej młodych Amerykanów nawraca się na Katolicyzm |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=cZehxLmo59o More young Americans turning toward Catholicism: Report Więcej młodych Amerykanów nawraca się na Katolicyzm Fox News 13.7M subscribers Subscribe 8K 124K views 3 days ago #catholicism #foxnews #genz Host of The Isabel Brown Show Isabel Brown discusses the shift towards Catholicism among young Americans. #foxnews #fox&friends #youngcatholics #catholicism #genz … ...more 3,311 Comments Sort by ZenekKwiatkowski Add a comment... @LoveDayandAge 3 days ago 28 lat, nigdy nie wychowywałem się w wierze katolickiej ani chrześcijańskiej...dzisiaj byłem na mszy See original (Translated by Google) 1.4K Reply 57 replies @bohemond1054 15 hours ago Moja żona, która od zawsze była ateistką, spotkała się wczoraj z naszym księdzem, aby rozpocząć swoją podróż OCIA i zostać katoliczką! Cała chwała, moc i cześć Tobie, Panie! See original (Translated by Google) 14 Reply @johndorilag4129 2 days ago Moi dziadkowie z 10 dziećmi (wliczając moją matkę) przeszli z protestantyzmu na katolicyzm. Nigdy nie oglądali się za siebie. Niech Bóg błogosławi. Jezus i Maryja. See original (Translated by Google) 264 Reply 1 reply @jmorr1780 2 days ago Chwała Bogu. Moja żona i ja zostaliśmy ochrzczeni w Kościele w tę Wigilię Paschalną, odpowiednio z wiccanizmu i ateizmu. Chwała Bogu! See original (Translated by Google) 624 Reply 15 replies @MontgomeryMonsters 2 days ago Its not because it is cool. Its because Catholicism is the truth. The fullness of the truth. Translate to Polish 871 Reply 41 replies @Ramblergambler11 2 days ago Wychowany jako mormon i niedawno nawrócony na katolicyzm. Nie mogę uwierzyć, jak mało wiedziałem o Jezusie i Biblii. LDS manipulowali tym, czego naucza prawdziwa ewangelia. See original (Translated by Google) 301 Reply 13 replies @ItsJessAHandle 3 days ago Nie dlatego, że jest „fajne”. To dlatego, że jest PRAWDĄ See original (Translated by Google) 1.8K Reply 56 replies @srichardf 3 days ago Jestem z pokolenia X, ale po wielu latach bycia ateistą przychodzę do Kościoła katolickiego, ponieważ jesienią przejdę przez program OCIA i zostanę ochrzczony, bierzmowany i przyjmę pierwszą komunię w następną Wielkanoc. Nie mogę się doczekać, aby chodzić z Chrystusem. See original (Translated by Google) 667 Reply 44 replies @leigh7507 2 days ago Nie dlatego, że jest fajny. To dlatego, że skosztowaliśmy hedonizmu i zdaliśmy sobie sprawę, że nie przynosi on długoterminowego szczęścia i zaczęliśmy szukać bardziej znaczącego i moralnie zgodnego życia. See original (Translated by Google) 202 Reply 6 replies @aRebornLife 1 day ago Nawróciłem się w zeszłym roku i znalazłem wielki spokój w Kościele katolickim. See original (Translated by Google) 25 Reply @seannoll2032 2 days ago Katolicyzm jest jedynym wyrazem chrześcijaństwa, który nie zmienił swoich nauk przez 2000 lat. Ludzie pragną spójności i prawdy, i znajdują ją w tym samym miejscu, w którym zawsze była. See original (Translated by Google) 296 Reply 11 replies @flowergirl-pp7vz 3 days ago Katolickie nabożeństwo (msza) ma taki porządek i piękno. Podnosi cię do doświadczenia Nieba na chwilę. Dziękuję Ci Jezu za to, że umarłeś za nasze zbawienie i dziękuję Ci za to, że dałeś nam wiarę katolicką!!! See original (Translated by Google) 45 Reply @Kiki-jw3rw 2 days ago (edited) Jestem katolikiem od łona matki do grobu 🕊️ Nasza Błogosławiona Matka zbiera swoją armię 😇 a Niebo się raduje 🙏🏼 See original (Translated by Google) 59 Reply @jenmarie03 3 days ago Ludzie zaczynają zdawać sobie sprawę, jak wygląda świat bez Boga. See original (Translated by Google) 646 Reply 11 replies @ks2de 3 days ago Nawrócony na katolicyzm 10 lat temu. Najlepsza rzecz, jaką kiedykolwiek zrobiłem. Jestem tak szczęśliwy, widząc tylu młodych ludzi przychodzących na tradycyjną mszę łacińską, gdzie szacunek i piękno są niezrównane. See original (Translated by Google) 174 Reply @rhyde0731 POKRZEPIAJĄCE =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Więcej młodych Amerykanów nawraca się na Katolicyzm |
Prawie ”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ... Ale jest postęp bo chyba zaczyna paplak dostrzegać wartość religii katolickiej ... Więc przestań obrażać katolików paplak innymi swoimi klonami ... A Podklasie nie jest ciemne ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
FOX News to jest szalona stacja. W moim przekonaniu są tam czasem jakieś ciekawe programy. _________________________________ Prace po angielsku z Pedagogiki
|
|
Really fun sharing topics to bring new impressive experiences. Explore and exploit value together. Learn and share new valuable geometry dash knowledge. Share and bring new innovative update challenges.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |