Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo szariatu w domu dziecka |
No i nie podoba się Panom inżynierom strój dziewczynek w domu dziecka w Skierniewicach. 3 dni w Polsce i już swoje rządy wprowadzają. Idę w poniedziałek do urzędu, powiem,że mam 13 lat. Żona dostanie na mnie 800plus. Jak dorosłe chłopy mogę mieszkać w domu dziecka to mi się 800 też należy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo szariatu w domu dziecka |
Kuriewna hołota zajmuje się jakimiś pierdołami, a tymczasem ich kościół wali się w gruzy: Szokujące wydarzenia na plebanii pod Łomżą. Ksiądz Marcin Sobiech nie jest już proboszczem parafii w Burzynie https://mylomza.pl/artykul/szokujace-wydarzenia-n1717439 W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
czopki PiSdowskie i hajhitlery jak syn Rudzyka niejaka wdvpokrata uważają, że tzw. księża mogą ruxać dzieci (pamiętne kazanie ojca hajhitlera wdvpokraty), mogą się pedalić z facetami, jeździć po pijaku. Sukienkowi tak jak towarzysze z PZPR-pis, uważają, że prawo obowiązuje wyłacznie Polaków. Ich, tzw. wyzszego sortu, prawo nie OBOWIĄZUJE. To stwierdzenia m.in. I sekretarza KC PZPR-pis, jego kumpla szefa toruńskiej sekty nienawiści i syna zasłużonego działacza PZPR - zero ziobry. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |