Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Byłam Niemką i protestantką, jestem Polką-katoliczką i pochwalam Grzegorza Brauna |
Stanisław Krajski rozmawia z panią Anette Szostek https://youtu.be/w9EWPBGOaDE ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Byłam Niemką i protestantką, jestem Polką-katoliczką i pochwalam Grzegorza Brauna |
Przygłupów nie brakuje, ten babsztyl tego przykładem... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Re: Byłam Niemką i protestantką, jestem Polką-katoliczką i pochwalam Grzegorza Brauna |
Prawie ”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Przygłupów nie brakuje. Nie tylko paplak dowodem ... 14 czerwca ulicami Warszawy przeszła parada LGBTQ+. Jej adherenci co do zasady nie mają poszanowania dla norm obyczajowych cywilizacji europejskiej. W imię folgowania pożądliwościom są gotowi dokonywać gwałtu na naturze. I oczekują społecznej akceptacji dla spółkowania z osobami tej samej płci albo i też podawania się za osoby innej płci niż jest ona faktyczna. ... Zasadniczym trzonem ich ruchu jest postulat seksu bez ograniczeń. Co się chce ma to robić. ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
![]() Ten przygłup nazwał siebie ”demonem aborcjelem” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |