Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nastąp się paplak, zarżał koń |
Jak trafnie powiedział kiedyś Clint Eastwood w filmie Dirty Harry: opinia jest jak dziura w d... - każdy ma a własną. Zawsze więc mam na uwadze to, że zdanie innych ludzi nie ma większego znaczenia, liczy się zdanie Pana Boga. Gdy więc jestem za coś krytykowany, albo sam mam wątpliwości czy właściwie postąpiłem, myślę o tym jakie może być Jego zdanie na ten temat. To daje ogrooooomny dystans do opinii innych :) Dlatego opinie paplaków na jakikolwiek temat obchodzą mnie mniej niż zero. =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nastąp się paplak, zarżał koń |
Wygląda na to że paplak zaczął nawracanie się. Ale nie wolno dnia chwalić przed zachodem słońca. Więc paplak - zmień klonowi #Lobo obrazek bo Podlasie nie jest ciemne przecież! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
Ciekawe rzeczy tutaj dajecie. Jak dla mnie konie to są naprawdę doskonałe rzeczy. W moim przekonaniu to jest naprawdę opcja wręcz doskonała teraz. _______________________________________________ zielonatablica.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |