Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krwawa jadka w imię boże... |
20 czerwca, czyli w piątek po Bożym Ciele, będzie można jeść mięso. Dekret w tej sprawie wydał biskup łomżyński Janusz Stepnowski. Wierni korzystający z dyspensy zobowiązani są do podjęcia innych form pokuty: ofiarowania modlitwy w intencji Kościoła, spełnienia uczynków miłości chrześcijańskiej lub innych dzieł pobożności. ...a na czym POlega owa \"miłość chrześcijańko-katolska\" od dziesięcioleci objaśnia Radyjo z usteczkami z Torunia... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krwawa jadka w imię boże... |
Prawie ”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ... Nie rozumie Cywilizacji Europejskiej i serwuje moralność Sanhedrynu ... Albo i nie chce on zrozumieć i po to jest ta jego wojna ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Ta jatka była naprawdę krwawa. W moim przekonaniu takie rzeczy nie powinnny się w Polsce dziać. Tak to ja już teraz ja to widzę. _____________________________________ www.sprytnabestia.pl/tematy-prac-licencjackich-z-anglistyki
|
|
Alfonsiłeś czy też \"menziłeś\" coś, paplik, o bulach. Tobie miała się literka d zacinać. Teraz pewnie się odcięła i wciska gdzie popadnie?
|
|
A ci mały skv...w imię czego głodzą i mordują ludzi?! Wypier....paplakopodobny skv... razem z tą \"najmormalniejszą\" armią świata! Strefa Gazy, teraz Iran! \"Obrona Cywilna Gazy poinformowała, że izraelscy żołnierze zastrzelili co najmniej 20 głodujących Palestyńczyków i ranili setki innych podczas oczekiwania na żywność w punkcie dystrybucji organizacji GHF.\" Kasia..
|
|
Zwracam uwagę tępej dzidzie, że to wasza, łomżyńska eminencja w POstaci abepe Janusza łaskawie POzwoliła katolom żreć mięso biednych zwierząt w POstny piątek. Jadka od jedzenia...\"jatka\" to zdrobnienie od \"jata\", oznaczającego szałas lub budę według Narodowego Centrum Kultury, POtocznie może oznaczać krwawą bójkę. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
...wasz biskup kato-kościoła, a nie rabin darował dyspensę, bo De.wotka znowu erdoli o żydach jak zwykle obsesja... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Paplakopodobny przygłupie ja jem mięso kiedy chcę i mam ochotę,a jak nie mam to nie jem. A nie kiedy ktoś w kiecce mi mówi czy mogę czy nie! A tobie to chyba i tak bliżej do nauk Talmudu,a nie tych co ksiądz prawi... także wypier ze swoimi \"mądrościami\"... idź ulubieńcom powiedz żeby się nawrócili! Kasia..
|
|
Mogę przyjść do cię, żeby POwiedzieć: Nawróć się!, jak to gnojarze mówią do swoich krów... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Zapraszam! Drzwi stoją otworem.Tylko dobrze się zastanów. Kasia..
|
|
...otwór w drzwiach nie brzmi zachęcająco... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Tak,bo pies ich pilnuje.. zaprasza ciebie serdecznie. Tylko weź lakierki do reklamówki ze sobą i garnitur. Kasia..
|
|
...robisz to w pantoflach i garniturze..?, co to za zboczenie..? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |