Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
siejąc POgardę i nienawiść... |
...zbiera się takie żniwo: Grupa pięciu agresywnych nastolatków wtargnęła do stołecznego sklepu z rękodziełem, żądając usunięcia produktów z symbolami LGBT+. W czasie zajścia padły też obraźliwe słowa pod adresem Żydów. Personel usłyszał groźby podpalenia lokalu, a całą sprawą zajmuje się już policja. 10 czerwca o godz. 16 grupa pięciu nastolatków bez skrępowania wtargnęła do sklepu i zaczęła grozić pracownikom. Żądali usunięcia wszelkich tęczowych motywów, ostrzegając, że jeśli tak się nie stanie, to wrócą później i podpalą sklep. Zarówno obsługa, jak i świadkowie przytaczają, że nieletni podczas awantury wspominali również o tym, że \"gdy dorosną, to będą głosować na Brauna i Mentzena\", a ci, gdy dojdą do władzy, \"rozprawią się z takimi miejscami\", jak Las Rąk. Pani Luiza podkreśliła również, że jej zdaniem działanie nastolatków \"było podobne do działań Grzegorza Brauna\", gdyż ci napierali na nią, a kiedy kobieta broniła się, to mówili, że \"narusza ich nietykalność\". W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: siejąc POgardę i nienawiść... |
paplik napisał(a): > ...zbiera się takie żniwo: > >...żądając usunięcia > produktów z symbolami LGBT+. ...padły też > obraźliwe słowa pod adresem Żydów. ... ============ Sam głosowałem na Grzegorza B. nawet nie mając ABSOLUTNEJ pewności, że cały ten performance to nie kolejna żydowska hucpa Ale jeśli jest choć cień nadziei, że \"Braun\" to nie kolejna żydowska operacja w KL Polin to nie ma i nie będzie lepszej opcji dla Polaków! Podkreślam: Polaków! .
|
|
Fantastyczne rzeczy tutaj dajecie. W mojej opinii to jest naprawdę coś doskonałego teraz. Tak ja to widzę. ________________________ https://www.sprytnabestia.pl/cennik/
|
|
...co ma w tej sprawie być fantastyczne, albo wspaniałe..? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Pobita, upokorzona, nagrana. Brutalne pobicie uczennicy w Łomżyhttps://mylomza.pl/artykul/pobita-upokorzona-nagrana-n1714037 ...POpierajta dalej kato-faszystowskie facjaty w POstaci szcześcioboża, a będzie mieli przemoc i POstrach w każdym miejscu... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |