Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
3.70 |
Przed wyborami wszystkie reżymowe media zapowiadały wielkie podwyżki emerytur, co dwa dni wpływały doniesienia, jak wzbogacą się emeryci. No i rzeczywiście, o 3,70. Ryżyh0j ma gest. Za pierwszego Tfuska moja sąsiadka dostała o 4 zł podwyższoną emeryturę. Drugi Tfusk nie umie inaczej. Czekamy na zachwyty i uśmiechy naczelnych forumowych tfuskolizów, te ich ochy i achy na cześć ukochanego przywódcy. Nie będzie tu im Kaczor ze swoimi sługami forsy na konta i do kieszeni wciskał, jak oni wolą suchy chleb bez masła. =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 3.70 |
Podlasie nie jest ciemne a paplak #Lobo katolikiem ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Re: 3.70 |
Muszę ciebie wąski z przykrością zganić. Podbijasz nie te posty które powinieneś. Tzn. posty paplaka który nazywa siebie, z zagadkowych powodów paplikiem. Popatrz jak pięknie wygląda strona forum z zerem odpowiedzi przy postach paplaczych: ![]() Nieprawdaż, że cieszy oko? A gdyby yak wszystkie posty paplaków posiadały same zera? No, więc popraw się i podbijaj właściwe posty czyli moje. Możesz tu walić wszystko, co ci przyjdzie do głowy, i nie martw się, że paplak-paplik (czyli srul główny) tego nie zauważy. On tu siedzi całymi dniami, moje tematy są dla niego jak owies dla qunia. =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |