wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spot z okazji wygranej Karola Nawrockiego

https://www.youtube.com/watch?v=rqxhH2aVHOg

Uśmiechnijcie się brygado, hey!!!!

Co tacy smutni jesteście???

Dlaczego te wszystkie kutabasy, paplacy i inni robacy muszą nas wszędzie degradować i taplać w błocie? Obrzucać nas swoimi pomyjami i rzygowinami?

Pamiętacie te wszystkie jandy, olbrychskie, żebrowskie, sznepfy, ddobrosz-oracze, wielowiejskie, czuchnowskie, gozdyry, gramatyki, sawickie?

To co reprezentuje sobą to już jest zdziczenie połączone z bezczelnością level hard.

Bo wszyscy oni sami wywodzą się z tradycji zaprzaństwa, zdrady, chamstwa i oszustwa. I nie mogą z tego wyzwoIić inaczej niż próbując podpiąć się a to pod Moskwę a tym pod Brukselę.

I to jest naprawdę proste do zrozumienia.

tak że ten tegies …

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spot z okazji wygranej Karola Nawrockiego

„Za wcześnie na szampana” - kompilacja przedstawia przedwczesny triumf Rafała Trzaskowskiego, momenty, które pogrzebały jego szanse na wygranie wyborów prezydenckich w Polsce oraz wypowiedzi i reakcje ludzi związanych z Koalicją Obywatelską, którzy byli święcie przekonani o jego zwycięstwie m.in. Witolda Zembaczyńskiego, Tomasza Lisa, Joanny Senyszyn, Aleksandra Kwaśniewskiego, Romana Giertycha i Michała Żebrowskiego.

Sztab Rafała Trzaskowskiego klaszcze, media bliskie sercu kandydata już szykują nagłówki o \"powrocie demokracji\", a tymczasem… Karol Nawrocki z Prawa i Sprawiedliwości spokojnie odbiera zwycięstwo jak paczkę z paczkomatu.

https://www.youtube.com/watch?v=rqxhH2aVHOg

Uśmiechnijcie się brygado, hey!!!!

Co tacy smutni jesteście???

Dlaczego te wszystkie kutabasy, paplacy muszą nas wszędzie degradować i taplać w błocie? Obrzucać nas swoimi pomyjami?

Pamiętacie te wszystkie jandy, lisy, giertychy, olbrychskie, żebrowskie, sznepfy, dobrosz-oracze, wielowiejskie, czuchnowskie?

To co reprezentuje sobą to już jest zdziczenie połączone z bezczelnością level hard.

Bo wszyscy oni sami wywodzą się z tradycji zaprzaństwa, zdrady, chamstwa i oszustwa. I nie mogą z tego kompleksu wyzwolić inaczej niż próbując podpiąć się a to pod Moskwę a to pod Brukselę.

tak że ten tegies …

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

„każdy paplak to burak”

i #paplik i #NaszaPol i #Lobo.
Więc przestań hejtować na rympał
...
Przestań hejtować jako rzekomy katolik

”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

Accede fácilmente a tus <a href=\"https://tiradasgratiscoinmasterhoy.com/\">giros gratis</a> sin complicaciones y sin necesidad de registro. Cada día tendrás nuevas chances para avanzar en el juego, fortalecer tu aldea y aumentar tus monedas.

Tyle szmalu na kampanię, tylu sponsorów z zagranicy, celebryci, aktorzy, pożal się boże aktoreczki, piosenkarze, piosenkarki, profesory, doktory, ministry yntelygencja cała i wygrał koleś, którego nikt wcześniej nie znał.

A dlaczego?

Bo ludzie mają dość chamstwa, pogardy, kłamstwa i hipokryzji.

tak że ten tegies …

„każdy paplak to burak”

i #paplik i #NaszaPol i #Lobo.
Więc przestań hejtować na rympał
...
Przestań hejtować jako rzekomy katolik

Deo, ale czemu ty się wpieniasz na Lobo? Byłem kiedyś o północy w Białymstoku - było ciemno jak za przeproszeniem u Murzyna ... .
Niektórzy nawet mówią, że Łomża to jest Podlasie i ja się wcale nie obrażam.

Spot jest odlotowy. Ze swej strony podam link do nowej produkcji (cała seria) TV wPolsce24:
https://www.youtube.com/watch?v=vXIBTefRt1o

@Stachu- ja się nie wpieniam na #Lobo.
Ja nie życzę sobie i Łomży ażeby komuch
paplak się uwiarygodniał udając tu katolika

Ten spot jest naprawdę doskonały teraz. Tak ja to wszystko teraz widzę. To jest naprawdę doskonała opcja w moim przekonaniu. Tak ja to widzę teraz. Jak dla mnie to jest opcja extra i bardzo fajna teraz.

Przypomnij „dla mnie” kto tu pierwszy, jeszcze przed wyborami, zapłakiwał się, że pisowcy będą twierdzić, że wybory są sfałszowane?

paplaki, te społeczne wyrzutki, byli w wirtualu przed wyborami i pozostali w wirtualu po wyborach.

Ale w realu życie nie czeka, życie wali naprzód.

tak że ten tegies …

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org