Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Karol Nawrocki powinien zacząć odczuwać lęk przed lataniem? |
No chyba że, Hołownia z Tuskiem, osobiście będą serwisować jemu samolot.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Karol Nawrocki powinien zacząć odczuwać lęk przed lataniem? |
wiesz to bardzo głupie co napisałeś. Ja Nawrockiego nie cierpię ale walcząc o wolna i demokratyczną Polskę do głowy by mnie nie przyszło takie sprawy wypisywać. Polska jeden dom ![]()
|
|
|
ja wiem ,że wybór NAWROCKIEGO na prezydenta to koniec marzeń o wielkiej , silnej demokratycznej i bogatej Polsce. To koniec marzeń wielu Polaków przyjdą brunatne czasy, wzrost nacjonalizmu , ksenofobi Polska jeden dom ![]()
|
|
\"ale walcząc o wolna i demokratyczną Polskę\" No to wyjaśnij mi, co rudy z trzasiem i resztą POyebów, mają wspólnego z wolnością? Bo o Polsce to oni w ogóle wiedzieć nie chcą. Przypomnieć ci to, co mówili o Polsce? Jeden Poyeb że: \"chvj, dvpa i kamieni kupa\", drugi że: \"a chvj z tą polską wschodnią\" I to wówczas, kiedy sami rządzili.
|
|
Ćpający Alfonsio POwinien przede wszystkim bać się boga, jeśli rzeczywiście w stwórcę wierzy, bo miejsce jawnogrzesznika jest w POkutnym odosobnieniu... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
„każdy paplak to burak” ![]() Każdy paplak to burak- i #paplik i #NaszaPol ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Doskonałe rzeczy wy tutaj dajecie. W moim przekonaniu to jest opcja naprawdę wręcz doskonała teraz jak dla mnie. Tak ja to widzę teraz. To jest opcja naprawdę doskonała teraz. _____________________________________ pracelicencjackieadministracja.katowice.pl
|
|
Ja nie głosowałem na jawnogrzesznika, to właśnie buractwo wybrało ćpającego Alfonsia... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |