Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgadzam się z szechterem. |
cytat: \"- Zwyciężyła polska demokracja, a przegrała polska ciemnota - powiedział redaktor naczelny Gazety Wyborczej Adam Michnik.\" Mógł jeszcze dodać: - kvrvy i zdrajcy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgadzam się z szechterem. |
...a ja się nie zgadzam, bo prawda jest taka, że wygrała ciemnota dzięki demokracji... Natomiast owa ciemnota wygrała jedynie bitwę, a zwycięska wojenna ofensywa, która zaczęła się w 2023 r. nadal trwa, przegrywając dotąd jedną bitwę, PO drodze wygrywają kilka innych (wybory samorządowe, Europejskie i uzupełniające). W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Kali to żeś kurwaizłodziej to wszyscy wiedzą…. Krzysztofie Szymanowski. ![]() urbi et orbi !
|
|
czarcia kvrvo na kaczych łapach A to żeś ty antypolska szmata, też wiedzą?
|
|
Kali ciemna PiSdo, ja mam polskość w sercu a ty arcykurestwo wypisane na gębie. Krzysztofie Szymanowski, cały twój problem to to, że ja wiem o tobie wiele a ty ORMOwcupierdolony nie wiesz o mnie nic… ![]() urbi et orbi !
|
|
O mnie to wiesz całe g*wno. Coś już chyba wspominałem o waszej inteligencji? A raczej o jej braku. No ale, kombinujcie dalej.
|
|
Kali ciemna PiSdo, faktycznie twój żywot goowniany jest ale widać, że jesteś tego świadomy Krzysztofie Szymanowski… ![]() urbi et orbi !
|
|
czarcia kvrvo na kaczych łapach Szkoda że ty nie jesteś świadomy, własnego kretynizmu.
|
|
Towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja blać, ty się z każdym zgadzasz, który tak jak ty wchodzi w odbyty Piotrowiczow z PZPR-pis. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
ziuta krasnaja blać! Jesteś stary capie. A już martwiliśmy się żeś wyzionął tęczową dvpę.
|
|
W Polsce szybko dobrze nie będzie. Przede wszystkim ta gospodarka i te pensje są za słabe. Tak ja to widzę. ________________________________ Pisanie prac magisterskich z Anglistyki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |